μίλησε-η-νεκροψία-μαθεύτηκε-η-αιτία-46472

«Μίλησε» η νεκροψία, μαθεύτηκε η αιτία θανάτου του: Από αυτό πέθανε ο πασίγνωστος παρουσιαστής στη Σύμη

Δυσάρεστο ήταν το τέλος της αναζήτησης του βρετανού δημοσιογράφου Μάικλ Μόσλεϊ του οποίου τα ίχνη αγνοούνταν από την Τετάρτη 5 Ιουνίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάικλ Μόσλεϊ πέθανε από ανακοπή καρδιάς περπατώντας στα βράχια όπου άφησε την τελευταία του πνοή λόγω της πίεσης και της ζέστης. Ήταν νεκρός εδώ και αρκετές ημέρες.

Τα αίτια θανάτου

Ο Βρετανός παρουσιαστής του BBC ο οποίος βρισκόταν στη Σύμη, Μάικλ Μόσλεϊ, βρέθηκε νεκρός λίγο πριν τις έντεκα. Απεβίωσε καθώς διένυε μεγάλη απόσταση σε συνθήκες καύσωνα. Το πτώμα βρέθηκε ανάσκελα, με το αριστερό χέρι στο στήθος, κοντά στην καρδιά, πιθανότατα από καρδιακή ανακοπή. Η τελική αιτία θανάτου θα δοθεί και από τον ιατροδικαστή.

Ο γνωστός παρουσιαστής βρέθηκε λίγα μέτρα από την παραλία της Αγίας Μαρίνας που είχε επισκεφθεί για μπάνιο, ενώ επέστεφε. Επέστρεφε με τα πόδια από μια δυσπρόσιτη παραλία όταν δυστυχώς η καρδιά του τον πρόδωσε. Δεν είχε κάποιο χτύπημα, οπότε αποκλείεται κάθε ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και εντοπίστηκε με τα ρούχα και το ρολόι που φορούσε.

Όπως ανέφερε και δημοσιογράφος Αριστείδης Μιαούλης στην ΕΡΤ: «Ο Αντώνης Μυστιλόγλου ήταν με την κάμερα και εμείς με το μικρόφωνο. Τον εντοπίσαμε όταν μπαίναμε στον κόλπο της Αγίας Μαρίνας. Ο Αντώνης κατέγραφε συνεχώς με την κάμερα και στην πορεία, βλέποντας το υλικό που είχε τραβήξει είδε ότι κάτι περίεργο ήταν κοντά στο φράχτη, 50 μ. από τη θάλασσα και διαπιστώσαμε μετά στο ζουμ ότι όντως ήταν αυτός ο άνθρωπος, διότι γυάλιζε το ρολόι του. Ήταν σε ύπτια θέση»

Ενώ στην ΕΡΤ μίλησε και ο δήμαρχος Σύμης, Λευτέρης Παπακαλοδούκας, ο οποίος με τη σειρά του ειδοποίησε και τις αρχές όταν εντόπισαν το άψυχο σώμα.

«Αξίζουν συγχαρητήρια στον κάμεραμαν και στον Μιαούλη. Ήμασταν μαζί. Είδε (σ.σ. ο εικονολήπτης) κάποιο αντικείμενο. Κάναμε ανάλυση και τελικά είναι το πτώμα του δημοσιογράφου που ψάχνουμε όλες αυτές τις μέρες»

Ενώ ο δημοσιογράφος της ΕΡΤNews πρόσθεσε «Ο άνθρωπος φαινόταν ότι έπεσε ανάσκελα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κάποιο πρόβλημα παρουσιάστηκε στην καρδιά του και έπεσε στα βράχια».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ