μποτiλiάρισμα-για-να-δουν-την-μενεγάκη-44679

Μποτıλıάρισμα για να δουν την Μενεγάκη: Πήγε κομμωτήριο, κουρεύτnκε κι έκανε φωτογράφηση στο πεζοδρόμıο

Η Ελένη Μενεγάκη επισκέφθηκε το κομμωτήριο σήμερα, στις 11 Απριλίου, και μοιράστηκε δύο εντυπωσιακές στιγμές με τους φίλους της στα social media!

Η δημοφιλής παρουσιάστρια ανανέωσε το υπέροχο ξανθό χρώμα των μαλλιών της και… έκανε μια ελαφριά αλλαγή στο κούρεμά της, όπως θα διαπιστώσετε.

Η Ελένη επισκέφθηκε την συνεργάτιδάς της, την Κατερίνα Λούβαρη, όπου ενθουσιάστηκε με το νέο χρώμα των μαλλιών της. Κατά την αναχώρησή της από το κομμωτήριο, έδωσε το παρών στον φωτογραφικό φακό!

Η Ελένη διατηρεί την προτίμησή της για το ξανθό χρώμα και κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων έχει κρατήσει σχεδόν αμετάβλητη την εμφάνισή της στα μαλλιά!

Η παρουσιάστρια έχει αναφέρει μέσα από την εκπομπή της: «Πραγματικά όλες σας που παίζετε με τα μαλλιά σας, από το θέμα των χρωμάτων γιατί σε όλα τα άλλα, τα κάνω όλα δεν έχω θέμα. Και λέω πόσο πολύ, μου έρχεται ρε παιδί μου πολλές φορές να κάνω μία αλλαγή, όχι να γίνω από μέρα νύχτα, από άσπρο μαύρο, αλλά φοβάμαι κι εγώ ότι θα με κοιτάξω και θα πω ποια είναι αυτή; Ας ξαναπέσει στο κρεβάτι να κοιμηθεί…».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ