να-μnν-το-ζήσει-καμία-δuσκολο-βράδυ-γι-43399

«Να μnν το ζήσει καμία»: Δúσκολο βράδυ για την Όλγα Κιουρτσάκη, με κλάματα η κόρη της Άντζελας Δημητρίου

Η Όλγα Κιουρτσάκη, κόρη της διάσημης τραγουδίστριας Άντζελας Δημητρίου, έχει ανακαλύψει τις χαρές και τις προκλήσεις της μητρότητας τους τελευταίους μήνες, καθώς υποδέχτηκε την κόρη της, καρπό του έρωτα με τον Φώτη Λώση, τον περασμένο Αύγουστο.

Η ζωή της έχει μεταμορφωθεί προς το καλύτερο, καθώς βιώνει στιγμές που προσφέρουν μοναδική ευτυχία και εμπειρίες που μόνο η μητρότητα μπορεί να προσφέρει.

Μέσα από την παρουσία της στα social media, μοιράζεται απλόχερα τις στιγμές που περνά με την κόρη της, αναδεικνύοντας την ομορφιά αλλά και τις προκλήσεις που φέρνει η καθημερινότητα με ένα μικρό παιδί. Πρόσφατα, μοιράστηκε στο Instagram μια περιγραφή ενός ιδιαίτερα δύσκολου βραδιού που πέρασε με το μωρό της, δίνοντας μας μια γλυκόπικρη γεύση από τις πραγματικότητες της μητρότητας.

Όλγα Κιουρτσάκη: Η ανάρτηση που έκανε

«Όλους αυτούς τους μήνες 2 φορές έχω τρομάξει με την μικρή μου βράδυ! Όπως σήμερα, ξύπνησε με κλάματα δυνατά και δεν μπορούσα να την ηρεμήσω 15’, έκλαιγε τόσο πολύ που μου “κόπηκαν τα πόδια”! Είδε μάλλον εφιάλτη. Να μην το ζήσει καμία μανούλα αυτό. Η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει! Μόλις κοιμήθηκε πάλι έβαλα τα κλάματα εγώ!», έγραψε η Όλγα Κιουρτσάκη.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ