ναταλία-λιονάκη-η-καλλονή-των-σίριαλ-π-3841

Ναταλία Λιονάκη: Η καλλονή των σίριαλ που στράφηκε στον μοναχισμό, η χειροτονία σε μοναστήρι στην Κένυα και το νέο της όνομα

Ναταλία Λιονάκη: Οι φήμες και η απόφασή της να ακολουθήσει μοναστική ζωή

Η Ναταλία Λιονάκη τα τελευταία 13 χρόνια έχει ακολουθήσει τον δρόμο του μοναχισμού και έχει αφήσει πίσω της την παλιά της ζωή. Η πανέμορφη ηθοποιός, με τα υπέροχα πράσινα μάτια, που λατρεύτηκε μέσα από τους τηλεοπτικούς της ρόλους έχει στραφεί προς το μοναχισμό από το 2009.

Πολλές είναι οι φήμες για το πώς η ίδια οδηγήθηκε στην απόφαση αυτή. Άλλοι λένε εξαιτίας ενός χωρισμού, άλλοι λόγω μίας απώλειας που της στοίχισε.

Η Ναταλία Λιονάκη ωστόσο σε ελάχιστες δηλώσεις που είχε κάνει στα Μέσα, είχε διαψεύσει κατηγορηματικά τις φήμες περί ερωτικής απογοήτευσης και ψυχολογικών προβλημάτων εμμένοντας στην άποψη της ότι η απόφαση ήταν καθαρά προϊόν εσωτερικής ανάγκης και πίστης.

Ναταλία Λιονάκη: Η απόφασή της να ακολουθήσει τον μοναχισμό

«Είναι πάρα πολύ συνειδητή και σταθερή η απόφασή μου από την πρώτη στιγμή, συναισθάνεσαι τι είναι αυτό που σε καλεί και θες πραγματικά! Είναι σαν να ανοίγει μέσα σου ένα παράθυρο και να μπαίνει το φως. Η απόφασή μου είναι συνειδητή. Συναισθάνεσαι τι είναι αυτό που σε καλεί και απλώς ξυπνάς μια μέρα και το εξωτερικεύεις. Από μικρή είχα κλίση στον θεό. Εδώ έχω βρει τη γαλήνη και την ηρεμία. Εδώ προσεύχομαι για μένα και για όλο τον κόσμο. Έχω βρει το σπίτι μου στο σπίτι του θεού», είχε εξομολογηθεί στο απομακρυσμένο μοναστήρι της Κρήτης, στο οποίο έκανε τα πρώτα της βήματα στον μοναχισμό.

Σήμερα, η Ναταλία Λιονάκη έχει αλλάξει το όνομά της μιας και αφού χειροτονήθηκε μοναχή σε μοναστήρι στην Κένυα, πήρε το όνομα Φεβρωνία.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ