νατάσα-θεοδωρίδου-επειδή-παντρεύτη-46908

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Επειδή παντρεύτηκα τον Φουστάνο πιστεύουν ανοησίες ότι έχω κάνει πλαστικές. Είμαι φυσική»

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου σε αρκετές συνεντεύξεις της έχει αναφερθεί μεταξύ άλλων στη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Ανδρέα Φουστάνο αλλά και στις πλαστικές επεμβάσεις που της χρεώνουν λόγω του επαγγέλματός του.

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Με τον Ανδρέα Φουστάνο είμαστε φίλοι»

«Η κόρη μου είναι 28 χρονών, έκανε έκθεση ζωγραφικής στη Μύκονο και συναντήθηκα με τον πρώην σύζυγό μου. Με τον πατέρα της ήμασταν οι πιο ευτυχισμένοι γονείς. Κρατάω καλές σχέσεις με τους πρώην συζύγους μου, γιατί όχι. Αν υπάρχει ένα φως επικοινωνίας, ναι. Πολιτισμός. Και με τον Ανδρέα Φουστάνο εννοείται, το ίδιο καλή σχέση, πολύ καλή, είμαστε φίλοι, δυο πολιτισμένοι άνθρωποι που επικοινωνούμε», εξομολογείται η Νατάσσα Θεοδωρίδου και λέει για τις σχέσεις των κοριτσιών της:

Σχετικά με τις αισθητικές επεμβάσεις η Νατάσα Θεοδωρίδου αναφέρει:

«Επειδή παντρεύτηκα κάποτε τον Αντρέα θέλουν να πιστεύουν ότι εγώ κάθισα στο χειρουργικό κρεβάτι πάρα πολλές ώρες της ζωής μου, κάθε μέρα δεν είχα κάτι άλλο να κάνω. Μέχρι ένα σημείο το κατανοώ ως ανοησία. Οι ανοησίες δεν με πειράζουν. Αν κάποιος με βλέπει και θεωρεί τη φυσική μου ωριμότητα ως μια άλλη, δεν μπορώ εγώ να του εξηγήσω τα αυτονόητα και δεν με αφορά. Θεωρώ ότι είναι ανόητος. Το σχόλιο όταν είναι κακοπροαίρετο δεν με αφορά καθόλου, το σβήνω και το μπλοκάρω. Αφού δεν σου αρέσει που με βλέπεις, σε βοηθάω εγώ μια ώρα αρχύτερα».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ