νικόλαε-δες-τι-έχασες-η-τατιάνα-μπλάτν-45731

Νικόλαε δες τι έχασες: Η Τατιάνα Μπλάτνικ εμφανίστηκε στην Αθήνα με πολύ μακριά μαλλιά, κολλητό τζιν και t-shirt

Λίγο πριν το Πάσχα, ο κόσμος της βασιλικής ζωής συγκλονίστηκε από την ανακοίνωση του διαζυγίου της Τατιάνας Μπλάτνικ με τον Νικόλαο, μετά από 14 χρόνια γάμου. Η είδηση προκάλεσε μεγάλη αίσθηση ανάμεσα στους θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας παγκοσμίως.


Μια Έκπληξη στο Χώρο της Φιλανθρωπίας:

Μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση, η Μπλάτνικ έκανε μία εμφάνιση έκπληξη στο πλευρό της Άννας Μαρίας, όχι όμως στις εκδηλώσεις της πρώην βασιλικής της οικογένειας. Η Τατιάνα πέρασε το Πάσχα στην Αθήνα με φίλους, απολαμβάνοντας τη νέα της ζωή και την ανεξαρτησία της.

Αφοσίωση στη Ψυχική Υγεία:

Τα τελευταία επτά χρόνια, η Μπλάτνικ έχει αφιερώσει τη ζωή της στο Breath Hellas, μια οργάνωση που εργάζεται για την ευαισθητοποίηση γύρω από τα θέματα ψυχικής υγείας και την καταπολέμηση του κοινωνικού στίγματος. Με πρόσφατη έμφαση στην ψυχική υγεία των νέων, η Μπλάτνικ επιδιώκει να ενισχύσει την ευημερία της κοινότητας.

Τατιάνα Μπλάτνικ: Νέα Έργα στον Ορίζοντα

Στην πρόσφατη δημοσίευση ενός backstage video, η Μπλάτνικ εμφανίζεται σε πιο χαλαρά και δημιουργικά κλίματα, φορώντας ένα τζιν παντελόνι και ένα λευκό T-shirt, αποκαλύπτοντας την προσωπική της πλευρά και το νέο της επαγγελματικό project. Αυτή η νέα φάση της ζωής της δείχνει να είναι γεμάτη ελπίδες και νέες προκλήσεις, ανοίγοντας ένα κεφάλαιο γεμάτο δυνατότητες για την ίδια. Χαμογελαστή και ασιόδοξη γράφει στη λεζάντα:

“Λατρεύω αυτή την ομάδα. Μου αρέσει αυτό που συνθέτουμε. 50 άτομα στα γυρίσματα, 15 ώρες μέρες και οι πιο εμπνευσμένοι άνθρωποι γύρω μου. Σας ευχαριστούμε όλους για την εμπιστοσύνη, την υποστήριξή σας, τον χρόνο σας και την πίστη στο όραμά μας. Απλά γεμάτη ευγνωμοσύνη! Μείνετε συντονισμένοι καθώς όλα εξελίσσονται..”.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ