ντύθηκε-βιαστικά-και-της-ξέφυγε-η-κέιτ-53

Ντύθηκε βιαστικά και της ξέφυγε: Η Κέιτ Μίντλετον έσπασε το πρωτόκολλο και έδειξε ασέβεια στον βασιλιά Κάρολο

Η Kέιτ Μίντλετον, που έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση με τον τίτλο της πριγκίπισσας της Ουαλίας, στο πλαίσιο της επίσημης δεξίωσης που παρέθεσε ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄προς τιμήν του Προέδρου της Νότιας Αφρικής, Σίριλ Ραμαφόζα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, έκανε ένα στιλιστικό λάθος.

Ειδικότερα, η 40χρονη πριγκίπισσα φόρεσε ένα ολόλευκο μάξι φόρεμα, με ενσωματωμένη κάπα και κεντήματα στους ώμους, από το brand Jenny Packham και μάλιστα, είναι ένα από τα νυφικά της σχεδιάστριας, με το όνομα “Elspeth”.

Συνδύασε το νυφικό με το Butterfly Box Clutch του οίκου Alexander McQueen, λευκές γόβες του brand Gianvito Rossi, εντυπωσιακά κοσμήματα και την τιάρα Lover’s Knot, που ήταν η αγαπημένη της πριγκίπισσας Νταϊάνα, την οποία είχε δεχτεί ως δώρο γάμου από τη βασίλισσα Ελισάβετ, το 1981.

Η Νταϊάνα είχε φορέσει την τιάρα, η οποία δημιουργήθηκε κατόπιν παραγγελίας από τη βασίλισσα Μαίρη, το 1914, από τον οίκο Garrand, με μαργαριτάρια και διαμάντια που ανήκαν στην βασιλική οικογένεια, σε πολλές περιστάσεις.

Μετά το θάνατο της βασίλισσας Μαίρης, το 1953, την τιάρα κληρονόμησε η βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία το 1981 την χάρισε στη νύφη της, πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα κοσμήματα δεν “αλλάζουν χέρια” και ο ιδιοκτήτης τους είναι η βασιλική οικογένεια, απλά οι εκάστοτε royals τα φορούν για όσο διάστημα διατηρούν τους αντίστοιχους ρόλους.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκαναν και τα σκουλαρίκια της, τα οποία επίσης φορούσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα και είχαν μαργαριτάρια και διαμάντια, όπως και η τιάρα.

Με τα ίδια σκουλαρίκια, είχε εμφανιστεί πριν από λίγες ημέρες στην τελετή μνήμης για την Ημέρα Ανακωχής, που έλαβε χώρα στο Κενοτάφιο, με τη διαφορά ότι τα φορούσε με αντίθετη φορά, από ότι στην νέα της εμφάνιση στη δεξίωση του Μπάκιγχαμ.

Το στιλιστικό λάθος της Kέιτ Μίντλετον

Πολλοί θαυμαστές της αναρωτήθηκαν αν η πριγκίπισσα έκανε το πρώτο στιλιστικό της λάθος και αν φόρεσε ανάποδα τα σκουλαρίκια της ή φοριούνται και με τους δύο τρόπους;

Πάντως, η Νταϊάνα είχε φορέσει τα σκουλαρίκια με τον άλλο τρόπο όλες τις φορές, οπότε μάλλον η Κέιτ Μίντλετον τα φόρεσε με λάθος τρόπο στην πρώτη της επίσημη εμφάνιση ως πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Κέιτ Μίντλετον σκουλαρίκια

Κέιτ Μίντλετον σκουλαρίκια

Εξάλλου, αυτό δεν ήταν το μόνο “λάθος” της Kέιτ Μίντλετον, αφού την ώρα που ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄έκανε επίσημη ομιλία λίγο πριν το δείπνο, δεν κρατήθηκε και ξέσπασε σε γέλια, επειδή της φάνηκε πολύ αστείος ο πεθερός της, όταν επιχείρησε να χαιρετήσει τον καλεσμένο του σε εννιά αφρικανικές διαλέκτους.

Μάλλον, ο Κάρολος δεν τα κατάφερε καλά στην προσπάθειά του να μιλήσει αφρικανικά, με τον επίσημο καλεσμένο του, τον πρόεδρο της Νότιας Αφρικής και την Kέιτ Μίντλετον να ξεσπούν σε γέλια.

Βέβαια, ο Κάρολος δεν φάνηκε να δυσαρεστήθηκε από τα γέλια τους, αν και δεν είναι σωστό βάσει πρωτοκόλλου μια πριγκίπισσα να κοροϊδεύει τον βασιλιά, καθώς θεωρείται ασέβεια.

Κέιτ Μίντλετον σκουλαρίκια

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ