ο-επίγειος-παράδεισος-της-ελένης-μενε-1903

Ο επίγειος παράδεισος της Ελένης Μενεγάκη: Το πολυτελές σπίτι στην Άνδρο και η αυλή που μοιάζει βγαλμένη από παραμύθι

Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίες από τον επίγειο παράδεισο της παρουσιάστριας

Η Ελένη Μενεγάκη έχει δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια με τον δεύτερο σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο και μαζί του απολαμβάνει μικρές εξορμήσεις στο υπέροχο σπίτι τους στην Άνδρο. Η δημοφιλής Ελληνίδα παρουσιάστρια μάλιστα δημοσιεύει συχνά εικόνες από τον επίγειο παράδεισό της και όπως παρουσιάζουν οι φωτογραφίες έχει και μια αυλή, η οποία μοιάζει βγαλμένη από παραμύθι.

Τα Άχλα αποτελούν τον παράδεισο της γνωστής παρουσιάστριας των επιτυχιών. Η Ελένη έχει λατρέψει αυτό το μέρος. Αυτό, διότι μπορεί και απολαμβάνει το χρόνο. Περνά το χρόνο της παρέα, με το σύντροφό της, Μάκη Παντζόπουλο. Εκτός, όμως, από τον γοητευτικό σύντροφό της, η γνωστή παρουσιάστρια περνά όμορφες στιγμές και με τα παιδιά της.

Ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος, έχει επιτύχει διάφορες συμφωνίες στην Άνδρο, ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται και μια ξενοδοχειακή μονάδα στην Άχλα. Η Ελένη Μενεγάκη δεν σταματά να πραγματοποιεί αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον επίγειο παράδεισό της,

Επίσης, η Ελένη χρησιμοποιεί τα social media για να προωθήσει κάποια στιγμιότυπα από τις διακοπές της στο νησί. Η γνωστή παρουσιάστρια προσπαθεί να πιάνει κάθε ευκαιρία που τις παρουσιάζεται από τα μαλλιά, δείχνοντας την αγάπη της για το νησί. Ένα νησί, το οποίο επισκέπτεται αρκετά συχνά.

Εικόνες της Ελένης Μενεγάκη από το σπίτι της στην Άνδρο

Η Ελένη προσπαθεί να μαζέψει λουλούδια από τον κήπο της ξενοδοχειακής μονάδας του συζύγου της, φορώντας τα απαραίτητα ρούχα για να πραγματοποιήσει τη συγκεκριμένη εργασία.

Η γνωστή παρουσιάστρια ποζάρει, φορώντας τα υπέροχα γυαλιά της, ευρισκόμενη κοντά στην ξενοδοχειακή μονάδα του συζύγου της.

Η Ελένη προσπαθεί να ταΐσει τις πάπιες που υπάρχουν στον κήπο του ξενοδοχείου.

Η Ελένη ποζάρει στην αυλή του ξενοδοχείου, με γυαλιά, έχοντας κάνει κοτσίδες στα μαλλιά της.

Ξεκούραστες στιγμές στον κήπο του ξενοδοχείου.

Η εξωτερική όψη της ξενοδοχειακής μονάδας του Μάκη Παντζόπουλου, μαζί με τον κήπο που διαθέτει. Στη δεξιά πλευρά της φωτογραφίας διακρίνεται και ο σκύλος του γνωστού επιχειρηματία.

Λήψη από τη βεράντα της ξενοδοχειακής μονάδας.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ