ο-γιώργος-παπαδάκης-βάζει-τέλος-στις-φ-4159

Ο Γιώργος Παπαδάκης βάζει τέλος στις φήμες: «Εδώ θα είμαι του χρόνου – Δεν θα εγκαταλείψω το “Καλημέρα Ελλάδα”»

Γιώργος Παπαδάκης: Βάζει τέλος στα σενάρια για το τηλεοπτικό του μέλλον

Ο Γιώργος Παπαδάκης παραχώρησε μια σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται». Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για το τηλεοπτικό του μέλλον στην εκπομπή αλλά και για τη συνεργασία του με τη Μαρία Αναστασοπούλου.

«Η χρονιά με τη Μαρία ήταν υπέροχη. Μου έκανε την τιμή ο σταθμός να επιλέξω εγώ. Δεν μπορούσα να βρω καλύτερη συνεργάτιδα. Η Μαρία είναι αυτό που δεν είμαι εγώ κι εγώ αυτό που δεν είμαι εκείνη. Αυτό ήθελα! Να υπάρχουν δύο άνθρωποι, οι οποίοι θα έχουν τις απόψεις τους και δε θα έχουν ανταγωνισμό. Είναι μια από τις καλύτερες χρονιές φέτος», είπε ο «βετεράνος» της δημοσιογραφίας.

Για το προφίλ του στο Instagram που δεν άνοιξε ποτέ, είπε: «Κάποιος μου έφτιαξε λογαριασμό και δεν το ήξερα. Μου είπε η Μαρία “γιατί δε με ακολουθείς;”. Δεν τα πιστεύω αυτά. Είναι ξένα για μένα γιατί πιστεύω σε άλλο τρόπο επικοινωνίας. Είναι δυνατόν να επιδιώκω τα likes;».

Ο Γιώργος Παπαδάκης για τα λάθη και τις φήμες που ακούγονται

«Έχω κάνει πολλά λάθη και αλίμονο αν δεν κάνεις και δεν αδικήσεις σε μια δουλειά που δε στηρίζεται σε κάτι προκαθορισμένο. Και κόσμο θα έχεις αδικήσει», δήλωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

Τέλος, ο Γιώργος Παπαδάκης απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να αποσύρεται από τη δημοσιογραφία: «Εδώ θα είμαι του χρόνου. Δεν έχει σημασία αν θα είμαι μπροστά, πίσω ή στο πλάι. Δεν πρόκειται να σταματήσω να δουλεύω ποτέ. Δεν πρόκειται να εγκαταλείψω τη δημοσιογραφία και το Καλημέρα Ελλάδα!».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ