ο-πιο-υπέροχος-πρίγκιπας-ο-παύλος-στιλ-43986

Ο πιο υπέροχος Πρίγκιπας: Ο Παύλος στιλάτος στην Αθήνα με καλοραμμένο κοστούμι και τα πιο κομψά ανδρικά παπούτσια στον κόσμο

Στην Αθήνα βρίσκεται ο μεγάλος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος. Ενα μήνα μετά το μνημόσυνο του πατέρα του στο Γουίνδσορ, που συνέπεσε με τη διάγνωση καρκίνου της Κέιτ Μίντλετον, ο Παύλος ταξίδεψε στην Ελλάδα για δουλειές, χωρίς τη Μαρί Σαντάλ.

O φωτογραφικός φακός εντόπισε τον Παύλο σε βόλτα του στην Αθήνα, όπου έκανε ένα στιλάτο ντύσιμο. Φορώντας το κοστούμι του σε μπλε απόχρωση, λευκό πουκάμισο και γραβάτα σε μπλε – ασπρο με ρίγες, ήταν πολύ κομψός.

Τα monk strap είναι ένα ένα στυλ παπουτσιού χωρίς κορδόνια, που σταθεροποιείται στο πόδι με ένα ή περισσότερα λουριά. Η γλώσσα του παπουτσιού κλείνει με μια αγκράφα. Κι αν η αγκράφα είναι διπλή, τότε μιλάμε για “Double Monk”.

Τα συγκεκριμένα παπούτσια χρονολογούνται από τους Ευρωπαίους μοναχούς του 15ου αιώνα, οι οποίο εργάζονταν στα χωράφια. Πιστεύεται ότι αυτοί οι μοναχοί φορούσαν σανδάλια με λουράκια την καθημερινότητά τους και από ήλθε η έμπνευση για το συγκεκριμένο στιλ παπουτσιού.

Πολλοί τα χαρακτηρίζουν ως τα πιο κομψά ανδρικά παπούτσια. Τα ίδια double monk shoes φορούσε ο Παύλος στο μνημόσυνο του πατέρα του στο Γουίνδσορ.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ