όλο-το-διαδίκτυο-μιλάει-για-τον-αντώνη-43542

Όλο το διαδίκτυο μιλάει για τον Αντώνη Κανάκη: Είπε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη όσα δεν τόλμησε κανείς μέχρι σήμερα

Το βράδυ της Τρίτης 19 Μαρτίου, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του «Ράδιο Αρβύλα» σχολίασαν το θέμα των Τεμπών και τη νέα ομιλία της Μαρίας Καρυστιανού στο Ευρωκοινοβούλιο. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 προέβη σε εύστοχα σχόλια, εστιάζοντας τόσο στον Δημήτρη Μαρκόπουλο, ο οποίος προεδρεύει της εξεταστικής επιτροπής για το σιδηροδρομικό δυστύχημα, όσο και στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφορικά με την γενική του προσέγγιση.

«Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, που είναι ο πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής για τα Τέμπη, είναι λίγο μαγκιά, κλανιά κι εξάτμιση, πολλή μούρη-τζάμπα φράγκα. Ήταν αυτός που το διασκέδαζε πολύ, που έλεγε ότι είναι γουρλίδικη η επιτροπή. Αυτός που διέκοψε τη διαδικασία, γιατί έπρεπε να πάνε όλοι οι βουλευτές να χειροκροτήσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη», ξεκίνησε την τοποθέτησή του ο Αντώνης Κανάκης.

«Συνεχίζουν και έχουν ακόμα το θράσος και βγαίνουν στις εκπομπές δεξιά κι αριστερά. Αυτή η βία που ασκούν στον Έλληνα πολίτη, ο οποίος πάει να σκάσει με το θέμα των Τεμπών, συνεχίζουν λέγε-λέγε πόσο καλοί άνθρωποι είναι, πόσο νοιάζονται, πόσο δεν φταίνε αυτοί… και το επιχείρημα είναι ότι δάκρυσαν, λέει, με αυτό που έγινε στα Τέμπη. Είναι τέτοια η ευαισθησία τους», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής.

«Η Ζωή Κωνσταντοπούλου τα έκανε π… μέσα στη Βουλή και καλά έκανε τότε. Τώρα, μετά τα Τέμπη, έτσι θα έπρεπε να είναι τα πράγματα στη Βουλή. Αυτός ο άνθρωπος (σ.σ ο Δημήτρης Μαρκόπουλος) μιλάει για το ποιόν της Ζωής Κωνσταντοπούλου και κλείνει απαξιωτικά, λέγοντας ότι “αυτή είναι η κυρία Κωνσταντοπούλου, δεν μπορώ να την αλλάξω”.

Μιλάνε οι άνθρωποι που αγνοούν 1.350.000 Έλληνες πολίτες που στήριξαν το ψήφισμα για τα Τέμπη και αρνούνται να κάνουν οτιδήποτε για την ευθύνη των υπουργών», σχολίασε στη συνέχεια ο Αντώνης Κανάκης.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα (μετά το 25:32):

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ