πανελλήνια-συγκίνηση-για-τον-σταρόβα-45824

Πανελλήνια συγκίνηση για τον Σταρόβα: Δεν μπορεί να μιλήσει κι έγραψε ένα ιδιόχειρο σημείωμα μέσα στο Τζάνειο

Ο Δημήτρης Σταρόβας συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Τζάνειο, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, με τη σύντροφό του, Άννα Σταθάκη, να μην φεύγει από το πλευρό του.

Το ιδιόχειρο σημείωμα του Δημήτρη Σταρόβα

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανέφερε στην «Super Κατερίνα», σήμερα, Παρασκευή, ότι επισκέφτηκε τον καλλιτέχνη στο νοσοκομείο, με τη σύζυγο και τον μεγάλο του γιο και έδειξε στον τηλεοπτικό αέρα, ένα ιδιόχειρο σημείωμά, από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Σταρόβας σχεδίασε σε ένα χαρτί το κλειδί του Σολ και έγραψε πάνω τα ονόματα του ίδιου και της συντρόφου του, ενώ ο Γρηγόρης Γκουντάρας επεσήμανε ότι «είναι τυχερός που έχει αυτόν τον άγγελο δίπλα του, Άννα Σταθάκη, που είναι κολώνα».

Ο Δημήτρης Σταρόβας έχει συνεχώς δίπλα του την Άννα Σταθάκη

Advertisement

Από την πλευρά της, η Άννα Σταθάκη επικοινώνησε με ρεπόρτερ του «Happy Day», σήμερα και εξέφρασε την αισιοδοξία τόσο της ίδιας, όσο και των γιατρών, για την επανάκτηση της ομιλίας του Δημήτρη Σταρόβα.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε «έχει μια μικρή βελτίωση και είμαστε αισιόδοξοι ως προς την επαναφορά της ομιλίας του. Υποβάλλεται συνεχώς σε εξετάσεις και έχει την καλύτερη φροντίδα».

Υπενθυμίζεται ότι ο μουσικός υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο προχθές, Τετάρτη, το μεσημέρι και χθες, το πρωί, η σύντροφός του τόνισε ότι «το παλεύει. Επικοινωνεί, αλλά δεν μιλάει. Χρειάζεται ηρεμία. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Ήταν μια ήρεμη νύχτα, αλλά παραμένει ίδια η κατάσταση. Έχει πίεση, την οποία οι γιατροί ρίχνουν συνέχεια, ενώ έχει παρουσιάσει και πυρετό».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ