πάντα-ντυμένος-στα-μαύρα-ο-βασίλης-μπι-17590

Πάντα ντυμένος στα μαύρα: Ο Βασίλης Μπισμπίκης πήγε στο γυμναστήριο του «γαμπρού» του και άρχισε να “χτίζει” σώμα για καλοκαίρι

Βασίλης Μπισμπίκης: Στο γυμναστήριο του Αλεξάνδρου Πολυχρονιάδη

Ο Βασίλης Μπισμπίκης βρίσκεται πάντα στην επικαιρότητα καθώς η θυελλώδης σχέση του με την Δέσποινα Βανδή είναι το νούμερο ένα θέμα συζήτησης. Μάλιστα η κάθε του ανάρτηση ή δημόσια εμφάνιση προκαλεί το ενδιαφέρον των θαυμαστών του.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μέσα από τα social media αλλά και τις συνεντεύξεις του προσπαθεί να μας παρουσιάσει τον πραγματικό χαρακτήρα του και την απλότητα που τον χαρακτηρίζει ενώ έχει αναφερθεί και αρκετές φορές στη μεγάλη του αδυναμία τον Παναθηναϊκός και είναι συχνές και οι επισκέψεις του στο γήπεδο και για την αγαπημένη του συνήθεια το τρέξιμο.

Έτσι με το που βρήκε λίγο ελεύθερο χρόνο επισκέφθηκε το γυμναστήριο του συντρόφου της Μελίνας Νικολαΐδη, Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη και στη φωτογραφία που δημοσίευσε φαίνεται πως δεν αποχωρίζεται τα αγαπημένα του μαύρα ρούχα ούτε όταν κάνει διάδρομο στο γυμναστήριο.

Στο γυμναστήριο ο Βασίλης Μπισμπίκης

Ενώ και η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε βίντεο από την επίσκεψη της στο γυμναστήριο του γαμπρού της, με εμφανώς χιουμοριστική διάθεση όπως θα διαπιστώσετε.

Ξεκίνησε να κάνει μονόζυγο, δηλαδή, και το έκανε να φαίνεται “παιχνιδάκι”, όμως μόλις η κάμερα απομακρύνθηκε λίγο, φάνηκε πως ο γυμναστής της, που είναι και ο σύντροφος της κόρης της, Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, της κρατούσε τα πόδια και την σήκωνε ψηλά (δείτε εδώ άλλο ένα κοινό τους βίντεο στο γυμναστήριο).

@desp1navandiofficial Tik tok VS reality🤪 #fyp #foryou #gymtok ♬ πρωτότυπος ήχος – Despina Vandi Official

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ