παράδειγμα-προς-μίμηση-η-έφη-σαρρή-εδώ-1982

Παράδειγμα προς μίμηση η Έφη Σαρρή: Εδώ και 20 χρόνια πληρώνει τα έξοδα ζωής ενός παραπληγικού παιδιού

Έφη Σαρρή: «Είναι μία ιστορία που υπάρχει πολλά χρόνια»

Η τραγουδίστρια Έφη Σαρρή κατά το παρελθόν βρέθηκε στην εκπομπή «Πάμε Πακέτο» και είχε κάνει μία συγκλονιστική αοκάλυψη. Όπως είχε αποδείξει η ίδια πέρα από το ταλέντο της στη μουσική, έχει και μία μεγάλη καρδιά που τους χωρά όλους.

Η Εφη Σαρρή, ήταν η παραλήπτρια του πακέτου από μία γυναίκα που δεν είχε δει ποτέ στη ζωή της, όμως την ήξερε πολύ καλά. «Είσαι η κόρη που δεν είχα ποτέ μου!», της είπε η μεγάλη σε ηλικία γυναίκα την οποία επί χρόνια στηρίζει η τραγουδίστρια.

Μπορεί να μην είχαν ειδωθεί ποτέ, όμως κατάφεραν να συναντηθούν στο πλατό του Alpha σε μία άκρως συγκινητική στιγμή. «Είναι μία ιστορία που υπάρχει πολλά χρόνια. Έστειλα κάποιο φίλο μου κάποια στιγμή, όταν άρχισα να βοηθάω αυτή την κυρία… αλλά μου είπε μην πας ποτέ εκεί, δεν θα το αντέξεις. Έτσι μιλούσαμε στο τηλέφωνο αρκετά συχνά. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω την κατάσταση που ακούω… Είναι τόσο δύσκολο αυτό που περνάει», εξομολογήθηκε η Έφη Σαρρή.

Έφη Σαρρή: 20 χρόνια πληρώνει τα έξοδα ζωής για ένα παραπληγικό παιδί

«Μη με μαλώσεις που σε έφερα εδώ», της είπε η αποστολέας, η οποία για περισσότερα από 20 χρόνια έχει αφοσιωθεί στην φροντίδα του γιου της, που είναι κλινήρης ύστερα από ένα πολύ σοβαρό τροχαίο. Για τη συγκεκριμένη γυναίκα, η τραγουδίστρια έχει κάνει πάρα πολλά. «Είχαμε πει να βρεθούμε μετά το Πάσχα κάπου έξω.

Πραγματικά την αγαπώ πολύ και περνάει και προσωπικά προβλήματα και είναι ένας βράχος αυτή η γυναίκα. Αυτά τα 20 χρόνια που εγώ είμαι στο τηλέφωνο δεν κάνω τίποτα…», εξήγησε στη Βίκυ Χατζηβασιλείου.

«Δεν έχεις κάνει τίποτα; Είσαι θησαυρός… η καρδιά σου και η ψυχή σου πλημμυρίζει από αγάπη και ανθρωπιά», της απάντησε η γυναίκα πίσω από τον τοίχο. Όταν μάλιστα αυτός έφυγε οι δύο γυναίκες αγκαλιάστηκαν κλαίγοντας.

Είναι πραγματικά συγκινητικό το πόσο μεγάλο μάθημα ανθρωπιάς παραδίδει αυτή η γυναίκα που θα μπορούσε να ξοδεύει τα λεφτά της σε κοσμήματα και λούσα.

Έφη Σαρρή: Δείτε το βίντεο με το απόσπασμα της εκπομπής «Πάμε Πακέτο»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ