παράτησε-το-μόντελινγκ-για-τον-θεό-η-στ-4950

Παράτησε το μόντελινγκ για τον Θεό: Η Σταρ Ελλάς, Λένα Παπαρρηγοπούλου σήμερα είναι 39 ετών και μια καλλονή

Λένα Παπαρρηγοπούλου: Ο συνδυασμός του μόντελινγκ με την Θεολογία

Η Λέννα Παπαρρηγοπούλου έκανε στροφή 180 μοιρών όταν αποφάσισε να πρωτοεμφανιστεί στα Εθνικά Καλλιστεία του 2002. Μάλιστα είχε τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της γιατί εκτός από το γεγονός ότι ήταν καλλονή ήταν και θεολόγος.

Θυμηθείτε τη βραδιά της στέψης της στο παρακάτω βίντεο.

Η Λένα είχε ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή για το ήθος και φυσικά για την ομορφιά της. Απόφοιτος της Θεολογικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, η νεαρή καλλονή είχε πάντα ως όνειρο να ασχοληθεί με τη συγγραφή βιβλίων. Όμως, στο μεταξύ, λόγω της εξωτερικής της εμφάνισης, δεν περνούσε καθόλου απαρατήρητη όπου και αν εμφανιζόταν και έτσι αποφάσισε να πει το «ναι» για να ασχοληθεί με τον χώρο.

Ο συνδυασμός Θεολογικής Σχολής και μόντελινγκ, δεν ήταν και πολύ αρεστός σε κάποιους και γι’ αυτό τότε είχε δεχτεί αρκετά πυρά από κληρικούς και ιερείς για τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό ομορφιάς. Η ίδια ωστόσο αποφάσισε να κλείσει μάτια και αφτιά και να αφοσιωθεί στους στόχους της.

Μετά από μία πολύ καλή πορεία στον χώρο του μόντελινγκ, η Λένα Παπαρρηγοπούλου αποφάσισε να ασχοληθεί και με τη συγγραφή, γράφοντας το πρώτο της βιβλίο πάνω στο αντικείμενο που είχε σπουδάσει με τίτλο «Στωική φιλοσοφία της θρησκείας».

Η Λένα Παπαρρηγοπούλου για τον λόγο που άφησε μόντελινγκ

Πριν από δύο χρόνια είχε δώσει συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και είχε αποκαλύψει με τι ασχολούταν μετά την πορεία της στον χώρο της μόδας. Δείτε το βίντεο παρακάτω.

«Οι σπουδές στην Θεολογία ήταν επιθυμία μου, γιατί είμαστε ένας λαός θρησκευόμενος και οι γονείς μου είχαν πάντα χριστιανικές αρχές. Είχα μια περιέργεια να εντρυφήσω σε αυτό και να μάθω περισσότερα πράγματα», είχε πει πιο πρόσφατα στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη. Στην ίδια συνέντευξη είχε τονίσει: «Σαν έφηβη ήμουν επαναστάτρια, αλλά ένιωθα την παρουσία του Θεού. Αν νιώσεις την παρουσία, είναι εύκολο να το πιστέψεις. Όταν ήμουν μικρή και κοιμόμουν στην γιαγιά μου, ένα βράδυ παρατήρησα την ασφάλεια που αισθάνθηκα στο σκοτάδι, δεν φοβόμουν».

Όταν είχε ερωτηθεί για τον λόγο που είχε εγκαταλείψει το μόντελινγκ, η Λένα Παπαρρηγοπούλου είχε πει: «Στα Μις Υφήλιος αισθάνθηκα σαν φυλακισμένη, λες και ήμασταν στον στρατό. Είχαμε αυστηρό πρόγραμμα και αισθανόμουν ότι μας φερόντουσαν σαν πιόνια. Κάποια στιγμή μου την έδωσε και έβγαλα την κορδέλα μου, πέντε μέρες πριν τον διαγωνισμό. Δεν βγήκα στη δεκάδα… Ήρθε κάποια στιγμή που δεν άντεχα άλλο. Αισθανόμουν ότι έχει τελειώσει, ότι δεν μου προσφέρει κάτι. Γιατί είναι αλήθεια ότι ο χώρος της μόδας ασχολείται με την επιφάνεια», συμπλήρωσε το πρώην μοντέλο. «Εγώ προσπαθούσα να ισορροπήσω σπουδάζοντας και κάνοντας Master στην φιλοσοφία και προβάλλοντας την ομορφιά. Υπήρχε μεγάλη σύγκρουση μέσα μου. Έχανα την ισορροπία μου όταν η ζυγαριά έγερνε προς την επιφάνεια». Και κάπως έτσι αποφάσισε πως το μόντελινγκ για εκείνη θα είχε ημερομηνία λήξης.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ