πέρασε-στο-ύψος-και-τον-πατέρα-του-o-γιο-6846

Πέρασε στο ύψος και τον πατέρα του: O γιος της Θεοφανίας Παπαθωμά και του Πασχάλη Τσαρούχα μεγάλωσε και έγινε ολόκληρο παλικάρι

Αχιλλέας Τσαρούχας: Μεγάλωσε ο γιος των ηθοποιών

Πριν η Θεοφανία Παπαθωμά παντρευτεί με τον Γρηγόρη Πετράκο, η ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό, Πασχάλη Τσαρούχα και μαζί έχουν έναν γιο, τον Αχιλλέα. Ο γιος των ηθοποιών σήμερα πλησιάζει τα 17 του χρόνια μιας και γεννήθηκε το 2006 και πλέον είναι ξεκάθαρο πως μοιάζει στον πατέρα του.

Υπενθυμίζεται ότι η Θεοφανία Παπαθωμά έχει αποκτήσει ακόμη δύο κόρες, από τον δεύτερο γάμο της με τον Γρηγόρη Πετράκο, την 7χρονη Αγάπη και την 5χρονη Αθηνά.

Το ξανθό αγόρι έχει απίστευτη ομοιότητα με τον πατέρα του, ενώ έχει ήδη εκφράσει μία αγάπη για το μπάσκετ. Αλλά και μια αδυναμία προς το επάγγελμα της μαμάς.

Όπως είχε δηλώσει και η Θεοφανία Παπαθωμά για τον γιό της «Όταν ένα παιδί, μπαίνει στην εφηβεία, αλλάζει» είχε πει η ηθοποιός. Και συνέχιζε: «Από εκεί που έχεις ένα παιδάκι που το νταντεύεις, ξαφνικά βλέπεις να δημιουργείται απέναντί σου ένας άντρας με προσωπικότητα, με άποψη, με αντίδραση. Από εκεί που τον πήγαινες παντού με το χεράκι, τώρα σε βλέπει έξω και αλλάζει δρόμο (γέλια). Προσπαθώ να είμαι cool απέναντι σε αυτό. Να είμαι όσο το δυνατόν υποστηρικτική και βοηθητική απέναντι στο παιδί, για να μην του δημιουργήσω προβλήματα και να τον βοηθήσω να εξελιχθεί ομαλά» είχε πει παλιότερα η ευτυχής μαμά η οποία μάλιστα είχε αποκαλύψει, την περίοδο που εκείνη πρωταγωνιστούσε στις Άγριες Μέλισσες ότι ο Αχιλλέας είναι από τους μεγαλύτερους φαν της σειράς. «Ο Αχιλλέας βλέπει «Άγριες Μέλισσες», του αρέσουν πάρα πολύ! Επίσης εξέφρασε την επιθυμία πρώτη φορά να γίνει ηθοποιός. Ελπίζω να μην το εννοεί»

Έτσι είναι σήμερα ο Αχιλλέας Τσαρούχας

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ