προτιμώ-να-μείνω-σπίτι-τέλος-η-μενεγ-44999

«Προτιμώ να μείνω σπίτι»: Τέλος η Μενεγάκη από το Mega πάει ΣΚΑΪ, της είπαν να παίρνει σχεδόν τα μισά λεφτά

Εδώ και αρκετό διάστημα, πραγματοποιούνταν συζητήσεις μεταξύ της Ελένης Μενεγάκη και του Mega, με σκοπό την ανανέωση της συνεργασίας τους, με το κύριο εμπόδιο να αποτελεί το οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας. Τελικώς, η χρηματική απόκλιση στη σύναψη του νέου συμβολαίου οδήγησε στον οριστικό χωρισμό, με την παρουσιάστρια να ανακοινώνει το τέλος της εκπομπής «Ελένη» από το Mega.

Μενεγάκη

Το τηλεοπτικό κανάλι πρότεινε στην παρουσιάστρια να μειώσει τον μισθό της κατά 30%, τα ποσοστά από τις εμπορικές συμφωνίες προϊόντων που παρουσιάζονταν στην εκπομπή κατά 50%, καθώς και να γίνει γενική μείωση στο μπάτζετ της εκπομπής, με συνέπεια να μειωθούν και οι μισθοί των συνεργατών της, σύμφωνα με την Χρύσα Γεωργακοπούλου.

Με τη λήξη του συμβολαίου της σε λίγους μήνες, η Ελένη θα απελευθερωθεί, επιτρέποντάς της να διαπραγματευτεί το μέλλον της. Σύμφωνα με αναφορές πρόσφατου ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του ALPHA, η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται για μια επαγγελματική συνάντηση με υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΚΑΪ, με σκοπό να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας μεταξύ τους.

Η συμφωνία με τον Acun

Στη σημερινή εκπομπή «Super Κατερίνα», το ρεπορτάζ παρουσίαζε νέες πληροφορίες, καθώς αναφέρθηκε ότι η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται σε διαδικασία προσέγγισης από τον ΣΚΑΪ. Επιπλέον, υπάρχει πρόταση από τον Acun Ilicali για την παρουσίαση μιας εκπομπής στη μεσημεριανή ζώνη. Επισημαίνεται επίσης ότι το επόμενο έτος το «My Style Rocks», που είναι επίσης παραγωγή του Τούρκου παραγωγού, δεν θα προβάλλεται στο μεσημεριανό πρόγραμμα του σταθμού.

Παρόλο που δεν έχει επιτευχθεί ακόμα οριστική συμφωνία, η παρουσιάστρια δεν βιάζεται. Υπογραμμίζεται ότι ακόμα και αν δεν εξευρεθεί λύση με κάποιο κανάλι για την επόμενη σεζόν, μπορεί να επικεντρωθεί στο Instagram, κάνοντας ένα ακόμα διάλειμμα από την τηλεόραση.

Την αποχώρηση της Μενεγάκη σχολίασαν επίσης και στο «Happy Day». Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε: «Η Ελένη θέλησε με έναν τρόπο να κάνει τους συνεργάτες της να καταλάβουν ότι εκείνη είναι που αποχωρεί από το κανάλι και όχι το MEGA που της κλείνει την πόρτα. Το θέμα είναι υπό ποιο πρίσμα βλέπεις τα πράγματα. Αν η Ελένη είχε καταφέρει ένα comeback στο MEGA με ένα “χρυσό” συμβόλαιο επί 3 χρόνια, όταν ένας σταθμός βλέπει ότι δεν βγαίνει το budget, έχει το δικαίωμα να σου πει: σε θέλω σαν brand, θέλω τους πελάτες σου αλλά το κόστος δεν βγαίνει».

«Αυτό δεν σημαίνει ότι η Ελένη αξίζει 40% λιγότερες αποδοχές και τα λοιπά αλλά ότι δεν βγαίνει ο λογαριασμός στο τέλος του μήνα», επισημαίνει η παρουσιάστρια του Alpha για την Ελένη Μενεγάκη.

«Λες ότι κρίνεται αποτυχημένη με βάση την τηλεθέαση… γιατί; Έκανε όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα διψήφια και μας έφταιξε η Ελένη; Όταν το MEGA και ο κύριος Μαρινάκης κατάφεραν να “κλείσουν” ένα όνομα όπως η Ελένη Μενεγάκη, ήξεραν τι έπαιρναν και αυτό σημαίνει πολλά. Μετά από 3 χρόνια όμως βάζεις κάτω τους λογαριασμούς και βλέπεις αν σου βγήκε ή όχι».

«Εγώ θεωρώ μεγάλη πολυτέλεια και της βγάζω το καπέλο – μακάρι να κάνουμε τα μισά απ’ όσα έχει κάνει η Ελένη Μενεγάκη στην τηλεόραση – στο ότι μπόρεσε να πει ότι “προκειμένου να μειωθεί η ποιότητα της εκπομπής ή οι απολαβές μου, προτιμώ να μείνω στο σπίτι μου”. Και μάλιστα όταν της έχει γίνει μία πολύ καλή πρόταση», τόνισε κλείνοντας την τοποθέτησή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ