σαν-δύο-σταγόνες-νερό-η-κορη-της-κατερί-5015

Σαν δύο σταγόνες νερό: Η κορη της Κατερίνας Παπακωστοπούλου είναι 17 χρονών, είναι μια κούκλα και μοιάζει εκπληκτικά στη μαμά της

Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Το παιδί καθρεφτίζει το γονιό και νιώθω περήφανη γιατί κάτι καλό έχω κάνει κι εγώ στη ζωή μου»

Η κόρη της δημοσιογράφου Κατερίνας Παπακωστοπούλου είχε τα γενέθλια τηα τον Οκτώβρη του περασμένου έτους. Η ίδια έκλεισε τα 17 της έτη και σταδιακά ολοκληρώνει και τις σχολικές σπουδές της και περνά στην ενήλικη ζωή. Η Μαριλίτα μοιάζει πολύ στη μαμά της και με αφορμή εκείνη τη γενέθλια ημέρα η δημοσιογράφος μοιράστηκε μερικές κοινές φωτογραφίες τους στο instagram στέλνοντας παράλληλα κι ένα συγκινητικό μήνυμα.

Οι ευχές της Κατερίνας Παπακωστοπούλου για τα γενέθλια της κόρης της, Μαριλίτας

Με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της, Μαριλίτας, η δημοσιογράφος του Star της ευχήθηκε και δημόσια και έγραψε:

«Το παιδί καθρεφτίζει το γονιό και νιώθω περήφανη γιατί κάτι καλό έχω κάνει κι εγώ στη ζωή μου. Κανείς δε γεννιέται τέλειος γονιός. Όμως είναι το πιο όμορφο, το πιο αληθινό, το πιο ουσιώδες ταξίδι ζωής που μπορείς να πας, παρέα με μια άλλη ύπαρξη που βγήκε από τα σπλάχνα σου. Κι όμως είναι τόσο ανεξάρτητη.

Να είσαι πάντα δίπλα χωρίς να πιέζεις. Να προστατεύεις χωρίς να περιορίζεις. Να βάζεις όρια χωρίς να πνίγεις την εφηβική φλόγα. Να δίνεις το καλό παράδειγμα χωρίς να ζητάς μια επανάληψη της δικής σου ζωής.

Να είσαι γονιός και φίλος χωρίς να χάνεις την ουσία και τον ρόλο σου. Το παιδί καθρεφτίζει το γονιό και νιώθω περήφανη γιατί κάτι καλό έχω κάνει κι εγώ στη ζωή μου. Χρόνια πολλά ζυγίνα μου. Η ζωή είναι δική σου κι ο θεός μαζί σου!».

Δείτε φωτογραφίες της Κατερίνας Παπακωστοπούλου με την κόρη της

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ