σαν-μοντέλο-του-gntm-h-γυναίκα-με-τα-μαύρα-7646

Σαν μοντέλο του GNTM: H “Γυναίκα με τα Μαύρα” του «The Chase» όπως δεν την έχουμε ξαναδεί με μακριά μαλλιά και μίνι

Μαρία Μάρκου: Λίγα λόγια για τη “Γυναίκα με τα Μαύρα”

Η Μαρία Μάρκου είναι μια από του τέσσερις Chasers στο τηλεπαιχνίδι γνώσεων του Mega «The Chase». Έχει το παρατσούκλι η “Γυναίκα με τα Μαύρα” και έχει κατακτήσει τις καρδιές των τηλεθεατών με τις γνώσεις της και την εντυπωσιακή παρουσία της.


Ο προσωπικός λογαριασμός της Μαρίας Μάρκου στο Instagram είναι @dr.mariamarkou και κατέχει πάνω από 11 χιλιάδες followers.

Η Μαρία Μάρκου είναι αρκετά ενεργή στα social media και στις περισσότερες αναρτήσεις της ποζάρει όπως δεν την έχουμε ξαναδεί, με ιδιαίτερα looks και όχι με το καθιερωμένο μαύρο outfit που την έχουμε συνηθίσει τηλεοπτικά.

«Τον τίτλο η «Γυναίκα με τα Μαύρα» δεν τον πήρα καλά στην αρχή. Μετά πείστηκα, γιατί κατάλαβα ότι οι άνθρωποι που μου τον έδωσαν ξέρουν καλά τη δουλειά τους. Εγώ δεν ήμουν εκεί να τους αμφισβητήσω, αλλά να τους υποστηρίξω. Μετά κατάλαβα ότι μπορώ να το υποστηρίξω και το αγάπησα», έχει πει χαρακτηριστικά η Μαρία Μάρκου για το όνομα «γυναίκα με τα μαύρα», που της έχουν αναθέσει στο «The Chase».

Όπως είναι γνωστό, είναι απόφοιτος του τμήματος ΜΜΕ και επικοινωνίας του Παντείου Πανεπιστήμιου, της Νομικής Σχολής και της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης. Ανάμεσα σε άλλα, έχει κάνει μεταπτυχιακό στο εθνικό και ενωσιακό δίκαιο και διδακτορικό στην εφαρμοσμένη επικοινωνιολογία στο Πολυτεχνείο του Βερολίνου. Εργάζεται στο τμήμα Στατιστικής του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και μάλιστα πρόσφατα ανέλαβε τη Διεύθυνση της αγροτικής πολιτικής -ένα καίριο και υπεύθυνο πόστο.

Μπορεί να έγινε γνωστή ως η μυστηριώδης «Γυναίκα με τα μαύρα» όμως στη ζωή της αγαπά το χρώμα και το υποστηρίζει με την ίδια δυναμική και θηλυκότητα που υποστηρίζει το à la garçonne κούρεμά της. Η Μαρία απεχθάνεται την εξαπάτηση, δεν συγχωρεί το ψέμα και την απιστία. Στην αδικία απαντά με δικαιοσύνη ενώ όπως κάποιος εύκολα υποθέτει είναι εθισμένη στη γνώση. Αν κάτι πρέπει να γνωρίζει επίσης κάποιος για εκείνη είναι ότι στη δουλεία της είναι «excel» και στην προσωπική της ζωή «word».

Η καλύτερη απάντηση, όμως, στο ποια είναι η Μαρία θα μπορούσε να δοθεί και με πέντε λέξεις: It is what it is. Xωρίς αστερίσκους ή περαιτέρω βαρύγδουπους χαρακτηρισμούς αναρωτιέται κανείς από τι τρέχει να ξεφύγει. Όπως θα έλεγε και η Μαρία Μπεκατώρου μέσα από το επιτυχημένο παιχνίδι του Mega στο οποίο συμμετέχει: «Stop ο χρόνος».

 Η Μαρία Μάρκου με μακριά μαλλιά

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ