σίσσυ-χρηστίδου-δεν-την-αγγίζει-ο-χρόν-44920

Σίσσυ Χρηστίδου: Δεν την αγγίζει ο χρόνος – Έτσι είναι το πρόσωπό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ στα 43 της χρόνια

Χωρίς φίλτρα και φτιασίδια, η Σίσσυ Χρηστίδου ποζάρει με αυτοπεποίθηση, αφήνοντας την ομορφιά της να λάμψει. Η φυσική της γοητεία και η ακτινοβολία της κέρδισαν αμέσως τους θαυμαστές της, οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν με ενθουσιασμό την ανάρτησή της.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Σίσσυ Χρηστίδου ακολουθεί το παράδειγμα της Ελένης Μενεγάκη, η οποία συχνά μοιράζεται με το κοινό της φωτογραφίες χωρίς μακιγιάζ, προωθώντας το μήνυμα της αυτοπεποίθησης και της αγάπης για τον εαυτό μας.

Η πρωτοβουλία αυτή από δημοφιλείς προσωπικότητες αποτελεί μια σημαντική ώθηση προς την αποδοχή της φυσικής ομορφιάς και την καταπολέμηση των αυστηρών προτύπων ομορφιάς που προβάλλονται συχνά στα media.

Είναι υπέροχο να βλέπουμε γυναίκες με επιρροή να αγκαλιάζουν τον εαυτό τους και να εμπνέουν και άλλες να κάνουν το ίδιο!

Η Σίσσυ Χρηστίδου είχε δηλώσει παλιότερα:

«Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που δίνουν μάχη με τα κιλά τους εγώ ανήκω σε αυτή την κατηγορία ξεκινώντας από τις εγκυμοσύνες μου που στον Φίλιππο πήρα 40 κιλά, στον Μιχαήλ 30 και μετά σε δύσκολες περιόδους της ζωής μου.

Στο κομμάτι της διατροφής όλες τις φορές και μετά τις εγκυμοσύνες μου που κατάφερα να χάσω πολλά κιλά ακολούθησα αυτή τη μέθοδο της Evivios. Είναι μία μέθοδος που έχει πρωταρχικό γνώμονα την υγεία σου. Για μένα αποδείχτηκε σωτήρια μέθοδος σε σχέση με τις δικές μου ανάγκες με έσωσε.

Για μένα όλη αυτή η τσορία αφορ΄ακαι μια πιο εσωτερική διαδικασία. Με βοήθησε το κομμάτι της ψυχοθεραπείας γιατί ήταν δύσκολα, περίεργα χρόνια τα τελευταία για εμένα. Μου λένε ότι “έχει φτιάξει η διάθεσή σου” επειδή έχασες βάρος αλλά για εμένα είναι το ανάποδο. Επειδή έφτιαξε η διάθεσή μου κατάφερα να χάσω βάρος. Έβαλα στη ζωή μου το κομμάτι της γυμναστικής μέσα από τον διάδρομο.

Αυτό που ανακάλυψα ότι με βοηθάει πολύ είναι ότι αποφάσισα ότι θα βλέπω μία σειρά μόνο όταν ανεβαίνω στον διάδρομο. Υπήρχαν φορές που ήθελα να κάνω διάδρομο μόνο και μόνο για να δω το επεισόδιο γιατί είχα κάνει αυτή τη δέσμευση στον εαυτό μου.

Έβαλα πάρα πολύ νερό στη διατροφή μου. Όταν ξεκινάς να πίνεις νερό, μετά το ζητάει ο οργανισμός σου πιο πολύ. Και ο ύπνος. Δεν είχα καταλάβει πόσο πολύ βοηθάει στην απώλεια βάρους».

Η Σίσσυ Χρηστίδου χωρίς μακιγιάζ

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ