σταμάτα-είναι-ζωντανό-ο-δάντης-ξέχα-43611

«Σταμάτα! Είναι ζωντανό!»: Ο Δάντης ξέχασε ότι είναι στον αέρα και οι παρουσιαστές ντράπηκαν με αυτά που είπε

Ο Χρήστος Δάντης βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4», σήμερα, Πέμπτη, το απόγευμα και μίλησε για την προσωπική και επαγγελματική του πορεία και για τα σχόλια που έχει δεχθεί στα social media για τη σχέση του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Ο Χρήστος Δάντης ξέχασε ότι βρίσκεται στον αέρα

Advertisement

Όπως υπογράμμισε ο τραγουδιστής «έχουμε δεχθεί φοβερές επιθέσεις στα social media… φοβερές επιθέσεις. Επιθέσεις που αφορούσαν εμένα, εκείνη, αυτό που υπήρχε μεταξύ μας, το ότι έχουμε αυτή τη σχέση. Μιλάω για παλαιότερα φυσικά. Τώρα πια αυτό το έχουν χωνέψει, το έχουν καταλάβει και οι επιθέσεις περιορίζονται στο «τι αυτός είσαι», «τι αυτή είναι»… κατάλαβες; «Τι μαλ@κας είσαι», «τι μαλ@κισμένη είναι» δηλαδή», «παγώνοντας» τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, ο οποίος του είπε «σταμάτα, είναι ζωντανό».

Στη συνέχεια, για τη σχέση τους που έγινε γνωστή, ο Χρήστος Δάντης επεσήμανε «υπήρξε μια μεθόδευση τέλος πάντων, μαθεύτηκε χωρίς να το έχει συμφωνήσει η ίδια. Μας είχε πετύχει νομίζω ένας φακός κάπου την περίοδο του κορονοϊού και βγήκε αυτή η φωτογραφία. Έτσι μαθεύτηκε. Η Ασημίνα δεν έχει ακούσει και δεν έχει διαβάσει τίποτα σε σχέση με όσα έχω ακούσει εγώ».

Το συναίσθημα του Χρήστου Δάντη όταν γνώρισε την Ασημίνα Χατζηανδρέου

Για τον χαρακτήρα της Ασημίνας Χατζηανδρέου, ο τραγουδιστής κατέληξε «είναι έντονος χαρακτήρας και έχει μία διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων για την ηλικία της. Σέβεται την ιεραρχία, σέβεται την οικογένεια, είναι ο άνθρωπος που θα φάει με τους δικούς της το μεσημέρι, γνωρίζοντας ότι μετά από 2 ώρες θα πρέπει να πάει στην προπόνηση και ενδεχομένως θα το βγάλει αυτό το φαγητό. Με τρόμαξε το συναίσθημά μου όταν γνώρισα την Ασημίνα. Φυσικά υπήρξαν πρόσωπα στο οικογενειακό μου περιβάλλον που πολέμησαν αυτή τη σχέση».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ