σuγκλоνiζει-ο-πολυδερόπουλος-εδώ-και-4-44377

Σuγκλоνiζει ο Πολυδερόπουλος: «Εδώ και 4 μήνες δεν μπορούμε να μάθουμε από τι έφυγε ο αδελφός μου»

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο Καλύτερα δε Γίνεται, όπου και μίλησε για την απώλεια του αδελφού του.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά σε τηλεοπτική εκπομπή για την απώλεια του 28χρονου αδερφού του και αποκάλυψε πως ούτε εκείνος, αλλά ούτε και η υπόλοιπη οικογένειά του έχουν μάθει ποια ήταν η αιτία του θανάτου του.

«Πολλές φορές σε αυτές τις περιπτώσεις αμφιταλαντεύεσαι γιατί είναι άδικο και το αιφνίδιο – να μιλάς με τον αδελφό σου τη μια μέρα και την άλλη να μη μιλάς και να μην ξέρεις γιατί δεν μιλάς – καλό είναι να το αναφέρω και αυτό…

Εμείς ακόμα δεν ξέρουμε γιατί και πώς έγινε αυτό, γίνονται κάποιες διαδικασίες. Στην Ελλάδα που βρισκόμαστε σήμερα πραγματικά ντρέπομαι γιατί εδώ και τέσσερις μήνες δεν μπορούμε να μάθουμε από τι έφυγε ο αδελφός μου…», είπε ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

«Ο αδελφός μου έφυγε όρθιος, δεν είχε κάτι, ήταν υγιέστατος. Δεν πρέπει να ξέρω από τι έφυγε; Να μου πει αυτό το κράτος, αυτό το δημόσιο από τι έφυγε ο αδελφός μου, ποιος ευθύνεται για αυτό. Να πάω να κάνω κι εγώ κάποιες εξετάσεις με τα αδέλφια μου να δω τι έχω. Δεν ξέρω ποιον να κρίνω και με ποιον να τα βάλω. Αυτοί που είναι υπεύθυνοι ας κάνουν κάτι να αλλάξουν αυτή τη χώρα», συνέχισε ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ