συγκίνησε-ο-ετεοκλής-παύλου-η-συγκλον-8738

Συγκίνησε ο Ετεοκλής Παύλου: Η συγκλονιστική ανάρτηση για τη μητέρα του και τα στιγμιότυπα από την περίοδο που ήταν στο νοσοκομείο

Ετεοκλής Παύλου: Τίμησε τη μητέρα του με ένα συγκινητικό μήνυμα

Ο διάσημος παρουσιαστής και personal trainer, Ετεοκλής Παύλου, με αφορμή τη γιορτή της μητέρας έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση. Πιο συγκεκριμένα δημοσίευσε μερικά σπάνια στιγμιότυπα από τη περίοδο που έδινε μάχη για τη ζωή του και η μητέρα του στεκόταν στο πλευρό του.

Ειδικότερα, ο Ετεοκλής Παύλου δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από την περίοδο που βρισκόταν στο νοσοκομείο προσπαθώντας να κρατηθεί στη ζωή, φωτογραφίες από την πρώτη περίοδο που γύρισε στο σπίτι του μετά τον ακρωτηριασμό του αλλά και φωτογραφίες από τον γάμο του με την Ελένη Χατζίδου. Σε όλες στο πλευρό του βρίσκεται η αγαπημένη του μητέρα.

«Θα σας διηγηθώ μια ιστορία για ένα παιδί και την μητέρα του. Η ιστορία βρίσκει Το παιδί να είναι σε κώμα και να χαροπαλεύει στην μονάδα εντατικής θεραπείας. Οι ελπίδες των γιατρών να ζήσει ελάχιστες …Για τη μητέρα όμως ακόμα και το ελάχιστο ήταν πολύ. Οι γιατροί συμβούλεψαν την οικογένεια να μπαίνει στο δωμάτιο και να του μιλάει γιατί ακόμα και όταν είναι σε κώμα ο ασθενής είναι πολύ σημαντικό και έτσι έγινε!!

Ο Ετεοκλής Παύλου συγκλονίζει για τη γιορτή της μητέρας

Οι προσπάθειες όλων ήταν μάταιες. Κάποια στιγμή και ενώ ο ασθενής εξακολουθούσε να βρίσκεται σε κώμα, μπήκε η μητέρα του και έβαλε το χέρι της πάνω στο δικό του και τότε ο ασθενής ξέσπασε σε κλάματα. Η αγάπη της μητέρας, το μαγικό αυτό συναίσθημα προκάλεσε την συγκεκριμένη και μοναδική αντίδραση του ασθενή. Ο ασθενής είχα την τύχη να είμαι εγώ και αυτή η γλυκιά μανούλα είναι η μητέρα μου και λέω την τύχη επειδή ένιωσα την αγάπη της μάνας τόσο δυνατά που σχεδόν είχε γεύση.

Στον όρο μητέρα, εκεί ξεκινούν και τελειώνουν όλα…πάντα δίπλα μου στα πιο δύσβατα και σκοτεινά μονοπάτια, σε αυτά που ακόμα και ο ίδιος μου ο εαυτός προσπαθεί να ξεχάσει ότι υπήρξε. Η γλυκιά μου μανούλα Δήμητρα και η γλυκιά μου μανούλα Ελενη, που θα τους είμαι πάντα ευγνώμων που μου επιτρέπουν να ζω δίπλα τους, δίπλα σε αυτές τις δυο υπέροχες μανούλες της ζωής μου.

Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου» γράφει στην ανάρτησή του ο Ετεοκλής Παύλου.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ