συγκλονίζει-η-κάρμεν-ρουγγέρη-ήμαστ-3067

Συγκλονίζει η Κάρμεν Ρουγγέρη: «Ήμασταν πολύ φτωχοί, φάγαμε σουβλάκι για γαμήλιο γεύμα, αλλά ήμασταν πολύ ευτυχισμένοι»

Κάρμεν Ρουγγέρη: Οι δυσκολίες στη ζωή της και η ευτυχισμένη προσωπική ζωή

H Κάρμεν Ρουγγέρη είχε παραχωρήσει κατά το παρελθόν μία εξαιρετικά αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα On Time, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις δύσκολες οικονομικά στιγμές που πέρασε κατά τα πρώτα χρόνια του γάμου της.


Κάρμεν Ρουγγέρη: «Ήμασταν πολύ φτωχοί»

«Πράγματι ψάποια στιγμή όταν έμεινα έγκυος στη Χριστίνα, επειδή εγώ ήμουν πολύ οικονόμα -οι δυο μας κάναμε ότι μπορούσαμε, εγώ παρέδιδα μαθήματα αγγλικών και γαλλικών, ο Ανδρέας πήγαινε και έψελνε σε γάμους και κηδείες για να βγάλουμε χρήματα- μαζέψαμε ένα ποσό και πήραμε ένα δυαράκι στην Καλλιθέα.

Όμως βάλαμε γραμμάτια και κάποια στιγμή δεν μπορούσαμε να τα βγάλουμε πέρα. Τότε, λοιπόν, σκέφτηκα επειδή είχα σπουδάσει και ζωγραφική, αντί για κέντημα σε νυφικά, να τα ζωγραφίζω.

Θυμάμαι πήγα σε ένα μαγαζί νυφικών στην Περικλέους και έφτιαξα το πρώτο νυφικό που ήταν διακοσμημένο με μια ζωγραφισμένη αμυγδαλιά».

Κάρμεν Ρουγγέρη: Το ταλέντο στη ζωγραφική που αποδείχθηκε σωτήριο

«Και ξέρεις πώς βρήκα το σχέδιο; Πήγα και αγόρασα μια γνωστή μάρκα σοκολάτας που το περιτύλιγμά της έχει μια αμυγδαλιά και ζωγράφισα το πρώτο μου νυφικό, το οποίο έγινε ανάρπαστο.

Στη συνέχεια έκανα ασορτί μπομπονιέρες και λαμπάδες κι έγινε μόδα.

Έπαιρνα το μήνα 3.000 δραχμές από το Εθνικό Θέατρο και έφτασα να βγάζω 50.000 δραχμές από τη ζωγραφική.

Πολλά λεφτά για εκείνη την εποχή. Ξεχρεώσαμε το σπίτι, το πουλήσαμε και πήραμε πιο μεγάλο».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ