τα-είπε-όλα-για-τη-μητέρα-του-με-λίγα-λό-8831

Τα είπε όλα για τη μητέρα του με λίγα λόγια: Η εκ βαθέων εξομολόγηση του γιου της Σοφίας Αλιμπέρτη, Good Job Nicky

Good Job Nicky: Η αφοπλιστική συνέντευξη του καλλιτέχνη

Ο Good Job Nicky παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη μέσα από το στούντιο του. Ο νεαρός καλλιτέχνης μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για τη διασημότητα αλλά και για την επιστροφή της μητέρας του, Σοφίας Αλιμπέρτη, στη τηλεόραση.

 «Η μητέρα μου τηλεοπτικά μου φαίνεται όπως και στο σπίτι. Είναι αληθινή, είναι ο ίδιος άνθρωπος. Είναι η μαμά εκεί, είναι η μαμά και στο “Ζήσε αλλιώς”. Την είδαμε μαζί την πρώτη εκπομπή οπότε της έλεγα επί τόπου τις παρατηρήσεις μου».

Όσον αφορά τη σχέση του με τη διασημότητα των γονιών του, δήλωσε: «Δεν φοβήθηκα ποτέ την έκθεση. Γιατί να φοβηθώ: Νιώθω ότι έχω κάτι να προσφέρω. Δε μπορώ να μπω στη διαδικασία να σκεφτώ πως θα ήταν η σύγκριση με τον πατέρα μου αν τραγουδούσα λαϊκά. Είναι τόσο μακριά από την πραγματικότητά μου αυτό, δεν τραγουδάω καθόλου ελληνικά, ούτε στο μπάνιο» ανέφερε στη συνέχεια, ο Good Job Nicky.

Η συνέντευξη του Good Job Nicky

«Ο Χάρης, αν μου στείλει καμιά παραγωγή, θα την κοιτάξουμε με την ομάδα μου. Τον Χάρη, τον αγαπάω σαν αδερφό μου. Είναι υπερταλαντούχος και πάρα πολύ έξυπνος και ο τρόπος προσέγγισής του πάνω στη μουσική είναι μοναδικός» είπε για τον Χάρη Βαρθακούρη τέλος, ο Good Job Nicky.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ