τα-καλύτερα-για-τη-κόρη-του-αυτό-είναι-6326

Τα καλύτερα για τη κόρη του: Αυτό είναι το μενού στη βάφτιση της κόρης του Πετρετζίκη, ξεπέρασε και εστιατόρια με αστέρια μισελέν

Άκης Πετρετζίκης: Τι φάγανε οι καλεσμένοι της βάφτισης

Ο Άκης Πετρετζίκης μαζί με τη Κωσταντίνα Παπαμιχαήλ βάφτισαν τη κόρη τους και τα στιγμιότυπα που μοιράστηκαν δείχνουν πως η βάφτιση ήταν ονειρική και χλιδάτη. Φυσικά το μενού της βάφτισης δεν θα μπορούσε να μην το επιμεληθεί ο ίδιος ο σεφ.

Ο σεφ αποκάλυψε και το πολύ ιδιαίτερο όνομα που της έδωσαν. Το μυστήριο τελέστηκε σε κτήμα στο Κορωπί και το όνομα της νεοφώτιστης είναι Ακυλίνα.

Ο Άκης Πετρετζίκης μοιράστηκε και ένα story, όπου έδειξε τον μπουφέ και έγραψε συγκεκριμένα: «Ο μπαμπάς δεν θα μπορούσε να μη βάλει το χεράκι του στο μενού». Nα υπενθυμίσουμε ότι το ζευγάρι έχει ακόμη ένα παιδί, τον σχεδόν δύο ετών, Αχιλλέα.

Αυτό είναι το μενού της βάφτισης από τα χέρια του Άκη Πετρετζίκη

Ο σεφ έδειξε το μενού της ημέρας και, όπως εξήγησε, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν bagels, τάρτες με λαχανικά, πιτόγυρα για εκείνους που είναι meat lovers. Eπίσης, είχε ετοιμάσει και burgers με αρνί αλλά και πιάτα με κοτόπουλο, bao buns καθώς και το περίφημο Aki’s Fried Chicken.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ