τάμτα-το-πολυτελές-σπίτι-στα-νότια-προ-43699

Τάμτα: Το πολυτελές σπίτι στα Νότια Προάστια, η υπέροχη θέα στη θάλασσα και ο κήπος που μοιάζει παραμυθένιος

Τάμτα: Η γνωστή τραγουδίστρια περνά υπέροχα. Το νέο τραγούδι της είναι επιτυχημένο. Σε καλό δρόμο βρίσκεται και η προσωπική ζωή της. Η ίδια είναι ευτυχισμένη, με τον Πάρη Κασιδόκωστα. Το ζευγάρι μένει πλέον μαζί στο σπίτι του Πάρη στην Βουλιαγμένη. Απολαμβάνει ποιοτικό χρόνο, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Ένα μοντέρνο σπίτι στα νότια προάστια με υπέροχη θέα και λεπτομέρειες που χαρακτηρίζουν το καλό γούστο και των δυο τους.

Ένας υπέροχος κήπος με πολλά λουλούδια και χρώματα αποτελεί το αγαπημένο σημείο του ζευγαριού. Η μίνιμαλ αισθητική η οποία κυριαρχεί στο σαλόνι τους, έρχεται αντιμέτωπη με τα μοντέρνα κάδρα και τα διακοσμιτικά στοιχεία, τα οποία δίνουν pop vibes στο σπίτι. Πολλά φλοράλ μαξιλάρια διακοσμούν κάθε έπιπλο του σπιτιού ενώ ένας μεγάλος πολυέλαιος αναβαθμίζει το σαλόνι.

Κατά τη διάρκεια του προηγούμενου lockdown, είδαμε πολλά πλάνα από το σπίτι τους, στο βίντεο κλιπ της επανεκτέλεσης του τραγουδιού «Σ’αγαπώ», που πρωτοκυκλοφόρησε το 2002 με τη φωνή της Μαριάντας Πιερίδη. Η Τάμτα με την βοήθεια του Πάρη, δημιούργησαν ένα βίντεο κατά την διάρκεια της καραντίνας.

Τάμτα: Ακολουθούν οκτώ φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι που ζει, με τον Πάρη

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ