θα-είσαι-πάντα-στην-καρδιά-μου-δύσκο-6376

«Θα είσαι πάντα στην καρδιά μου»: Δύσκολες στιγμές για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, το συγκινητικό μήνυμα του τραγουδιστή

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Θρήνος για τον τραγουδιστή

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου έχει βυθιστεί στο πένθος μετά από την απώλεια ενός κοντινού του ανθρώπου. Ο ίδιος ο τραγουδιστής μοιράστηκε τη τραγική απώλεια στα social media.

«Σήμερα έφυγε από την ζωή ο άνθρωπος που ήταν πάντα απέναντι μου στις συναυλίες για πάνω από 40 χρόνια. Αυτός που ήταν υπεύθυνος για όλα αυτά που ακούγατε εσείς. Καλό ταξίδι φίλε μου Αλέκο. Θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας. Βασίλης», έγραψε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Η εξομολόγηση του Βασίλη Παπακωνσταντίνου για τη κατάθλιψη

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο παρελθόν είχε αποκαλύψει πως πάλεψε πολύ με την κατάθλιψη. Μιλώντας στην εφημερίδα Real News, είχε πει:

Φοβάσαι τον θάνατο;Τον ίδιο τον θάνατο δεν τον φοβάμαι. Με τρώει όμως η περιέργεια, το τι θα γίνει στη συνέχεια, όχι μόνο στους αγαπημένους μου, αλλά στον κόσμο όλο. Δεν θα μάθουμε αν υπάρχει ζωή κάπου αλλού;

Πρόσφατα μίλησες για τον αγώνα σου ενάντια στην κατάθλιψη…

Ο καθένας κουβαλάει τα δικά του θέματα, άλλες φορές είναι θέμα κληρονομικότητας. Το ομολόγησα επίτηδες, για να δείξω ότι δεν είναι στίγμα. Οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι τρελοί. Όποιος δεν νιώθει καλά να πάει στον γιατρό και γρήγορα.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ