τι-έπαθες-αγάπη-μου-γιατί-κλαίει-4047

“Τι έπαθες αγάπη μου; Γιατί κλαίει;”: «Πάγωσε» η Κορομηλά με την αντίδραση της Ευαγγελίας Μουμούρη

Ευαγγελία Μουμούρη: Συγκινήθηκε η ηθοποιός

Το βράδυ του Σαββάτου, 30/5, η Ευαγγελία Μουμούρη βρέθηκε καλεσμένη στο Σπίτι με το Mega. Η αγαπημένη ηθοποιός συγκινήθηκε καθώς η βραδιά ήταν αφιερωμένη στον ελληνικό κινηματογράφο.

Ειδικότερα, έντονη ήταν η συγκίνηση της ηθοποιού, όταν η φίλη και συνάδελφός της, Ελένη Καρακάση, ερμήνευσε την επιτυχία «Έχω στενάχωρη καρδιά».

Όταν η Ελένη Καρακάση ολοκλήρωσε την ερμηνεία της, η Ρούλα Κορομηλά της είπε «Ελένη, έγραψες αλλά ξέρεις τι έγινε; Γιατί κλαίει η Ευαγγελία;» και εκείνη ρώτησε την Ευαγγελία Μουμούρη «τι έπαθες αγάπη μου;».

Γιατί ξέσπασε σε κλάματα η Ευαγγελία Μουμούρη

Η ηθοποιός απάντησε «θα σας πω… Ξέρετε τι γίνεται; Το σκεφτόμουν τώρα και το σκεφτόμουν και στην πρόβα που άκουσα την Ελένη. Ρούλα, εμείς γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια. Ζούμε στο θέατρο και στην τηλεόραση περισσότερες ώρες από ότι με την οικογένεια μας. Αυτό είναι που μας ενώνει με το συνάφι το παλαιότερο, γιατί και αυτοί οι άνθρωποι, που τώρα τους τιμάμε, ζούσαν μαζί για ώρες. Ζούσαν μέσα στη δουλειά τους. Με αυτά τα παιδιά εδώ έχουμε διασκεδάσει στην τηλεόραση τραγουδώντας και γλεντώντας και έτσι ζούμε εμείς».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ