το-διαδίκτυο-υποκλίθηκε-μπροστά-στον-kea-2707

Το διαδίκτυο υποκλίθηκε μπροστά στον Keanu Reeves: Δώρισε το 70% του μισθού του από το Matrix σε έρευνες για τη λευχαιμία

Keanu Reeves: Ο αγώνας της μικρότερης αδερφής του με τον καρκίνο και η απόφαση να δωρίσει το 70% του μισθού του

Ο Keanu Reeves, του οοίου το όνομα έχει ταξιδέψει σε ολόκληρο τον πλανήτη, διαθέτει και τη φήμη ενός ανθρώπου που ασπάζεται την απλή ζωή και του ανθρώπου που προσπαθεί να προσφέρει τα μέγιστα στους συνανθρώπους του.

Είναι από τους πιο χαμογελαστούς, ευδιάθετους και ”ζωντανούς” ηθοποιούς στο Hollywood, είναι αυτό που πολλοί θα χαρακτήριζαν ως ”χαρά της ζωής”… λίγοι όμως γνωρίζουν τα προσωπικά προβλήματα που πέρασε, την ασθένεια της αδερφής του αλλά και τι τον οδήγησε να ζει την ζωή κάθε λεπτό!

Είναι άλλωστε γνωστό πως το 1991, η μικρότερη αδερφή του χολιγουντιανού σταρ, Kim, διαγνώστηκε με λευχαιμία, έναν τύπο καρκίνου του αίματος, τον οποίο πάλεψε για 10 χρόνια. Ο διάσημος ηθοποιός λόγω αυτού αποφάσισε να δωρίσει το 70% του μισθού του από το Matrix σε σχετικές έρευνες για την καταπολέμηση της νόσου.

Ο Keanu Reeves θεωρείται εδώ και καιρό ως ένας από τους διασημότερους και πιο κουλ τύπους στο Hollywood, αλλά υπάρχουν ακόμη περισσότερα σε αυτή την τρομερή προσωπικότητα από όσα γνωρίζουμε οι πολλοί από εμάς.

O Keanu Reeves με την αδερφή του Kim

Keanu Reeves: Η φροντίδα που προσέφερε στην αδελφή του

Ο Keanu Reeves έβαλε τη ζωή του σε αναμονή καθώς έγινε ο φροντιστής της, με αποτέλεσμα οι συνέχειες του Matrix να καθυστερούν και ο Keanu Reeves να πουλά το σπίτι του για να μπορέσει να πλησιάσει πιο κοντά της και να τη φροντίσει.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Keanu Reeves δημιούργησε επίσης μια φιλανθρωπική οργάνωση για να υποστηρίξει ανθρώπους και παιδιά που ζουν με καρκίνο, στην οποία δεν έδωσε το όνομά του. Δεν έχει μιλήσει πολύ για τη φιλανθρωπία του, γιατί δεν θέλει να συνδέεται με τη διασημότητά του, αλλά το 2009 είπε στο Ladies Home Journal ότι βοηθά ανθρώπους με καρκίνο και φιλανθρωπικά ιδρύματα για παιδιά.

Keanu Reeves: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε με την αδελφή του

Ο πατέρας τους έφυγε όταν ο Keanu Reeves ήταν δύο ετών και αργότερα φυλακίστηκε για κατοχή ναρκωτικών. Μετακόμισαν πολύ με τη μητέρα τους, η οποία τους πήγε από τη Χαβάη στην Αυστραλία, τη Νέα Υόρκη και τον Καναδά.

Ο Keanu Reeves είναι διαβόητα προσεκτικός με τα χρήματά του, καθώς συχνά τον βλέπουν να παίρνει το μετρό, όπου επίσης παρατηρείται τακτικά να παραχωρεί τη θέση του για άλλους επιβάτες.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ