τούμπα-όλα-μετά-το-δημόσιο-άδειασμα-43231

Τούμπα όλα μετά το δημόσιο “άδειασμα” της Άντζελας: Η αμετάκλητη απόφαση της Όλγας για τη βάφτιση & ο “πάγος”

Η Άντζελα Δημητρίου μίλησε για τη σχέση με την κόρη τη, στην εκπομπή “Ενώπιος ενωπίω” και η Όλγα Κιουρτσάκη αντέδρασε, στην εκπομπή “Γεια σου”, με την Μαρία Μπακοδήμου.

Η κόρη και ο γαμπρός της Άντζελας Δημητρίου για δώσουν το όνομά της στο παιδί τους

Όπως υπογράμμισε το περιβάλλον της Όλγας Κιουρτσάκη και του συζύγου της, Φώτη, στην εκπομπή του ΣΚΑΙ “η στάση της Όλγας και του Φώτη είναι η ίδια, όπως όλη αυτή την περίοδο. Η σιωπή είναι χρυσός για εκείνους. Οι σχέσεις μεταξύ της Άντζελας και τη κόρης της έχουν παγώσει κι έχουν πάντα την αμοιβαία αγάπη. Αυτή η αγάπη, θα αποδειχθεί και με την αμετάκλητη απόφαση του ζευγαριού να δώσουν στο παιδί τους, το όνομα της γιαγιάς του. Ο Φώτης και η Όλγα παρακολούθησαν τη συνέντευξη της Άντζελας Δημητρίου στον κ. Χατζηνικολάου και δεν έχουν να σχολιάσουν κάτι συγκεκριμένο. Σέβονται τα λεγόμενα της Άντζελας, τη σχέση τους και θεωρούν πως ό,τι έχει συμβεί μεταξύ τους θα είναι σύντομα στο παρελθόν”.

Παγωμένες οι σχέσεις που έχει η Άντζελα Δημητρίου με την Όλγα Κιουρτσάκη και τον σύζυγό της

Το ρεπορτάζ της εκπομπής αναφέρει ότι η κόρη της Όλγα και του Φώτη θα πάρει κανονικά το όνομα της γιαγιάς της, “Αγγελική”, παρά το γεγονός πως οι σχέσεις του ζευγαριού με την Άντζελα Δημητρίου έχουν “παγώσει”, ενώ η βάφτιση προγραμματίζεται για μετά τον Μάιο.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ