τραγική-εξέλιξη-για-την-σάνεν-ντόχερτ-44249

Τραγική εξέλιξη για την Σάνεν Ντόχερτι: Χαρίζει όλα της τα πράγματα, προετοιμάζεται για τον θάνατο της

Η Σάνεν Ντόχερτι ανοίχτηκε για την κατάσταση της υγείας της και τη διαδικασία που ακολουθεί σε περίπτωση που δεν έχει αίσια κατάληξη.

Την ώρα που η Σάνεν Ντόχερτι συνεχίζει να δίνει τη μάχη της με τον καρκίνο, συγκεντρώνει τα προσωπικά της αντικείμενα για να τα πουλήσει ή να τα χαρίσει προετοιμάζοντας το θάνατό της.

Πιο συγκεκριμένα σε δηλώσεις που έκανε είπε πως θέλει σε περίπτωση που φύγει από τη ζωή να διευκολύνει τη ζωή της μητέρας της και να μην έχει τέσσερις αποθήκες γεμάτες πράγματα.

«Προτεραιότητά μου αυτή τη στιγμή είναι η μητέρα μου, το ξέρω ότι θα είναι σκληρό για εκείνη αν πεθάνω πρώτη. Επειδή θα είναι τόσο δύσκολο για εκείνη θέλω άλλα πράγματα να είναι πολύ πιο εύκολα. Δεν θέλω να έχει ένα σωρό πράγματα να αντιμετωπίσει. Δεν θέλω να έχει τέσσερις αποθήκες γεμάτες έπιπλα».

«Αλλά καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι το σωστό και ότι θα σου δώσει μια αίσθηση γαλήνης και ηρεμίας. Γιατί βοηθάς τους ανθρώπους που αφήνεις πίσω σου να κάνουν πιο εύκολα τη μετάβαση».

«Δεν τα απολαμβάνω ούτε εγώ ούτε άλλοι οπότε τελικά τα χρειάζομαι; Χρειάζομαι τρία τραπέζια τραπεζαρίας; Η απάντηση είναι όχι, στην πραγματικότητα κανένας μας δεν χρειάζεται όλα αυτά τα πράγματα που έχουμε και όλους θα μας βοηθούσε ένα ξεκαθάρισμα, αντί να γίνουμε συλλέκτες κάτι που έγινα εγώ με όλα αυτά τα έπιπλα», παραδέχτηκε και αποκάλυψε ότι με τα χρήματα που θα συγκεντρώσει θα πάει ένα ταξίδι με την μαμά της «σε μέρη που πάντα ήθελε να πάει».

«Δεν τα χρειάζομαι αυτά, δεν μου φέρνουν μεγάλη χαρά. Χτίζω διαφορετικό είδος αναμνήσεων, αναμνήσεις με τους ανθρώπους που αγαπάω».

Πουλάει όλα της τα πράγματα: Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα η Σάνεν Ντόχερτι, προετοιμάζεται για τον θάνατό της

Η Σάνεν Ντόχερτι, που δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο, μίλησε για την κατάσταση της υγείας της και τις ενέργειες που κάνει, σε περίπτωση που δεν έχει αίσια κατάληξη.

Ειδικότερα, η ηθοποιός του «Beverly Hills, 90210» – η οποία πάσχει από καρκίνο του μαστού 4ου σταδίου – υπογράμμισε ότι έχει προχωρήσει στην εκκαθάριση των αποθηκών και των σπιτιών της, προκειμένου να είναι «ευκολότερη η μετάβαση» για τη μητέρα της, Ρόζα, όταν εκείνη φύγει από τη ζωή.

Όπως επεσήμανε στο podcast «Let’s Be Clear», χθες, Δευτέρα, «η προτεραιότητά μου αυτή τη στιγμή είναι η μαμά μου. Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο για εκείνη αν πεθάνω πριν από εκείνη. Επειδή θα είναι τόσο δύσκολο για εκείνη, θέλω άλλα πράγματα να είναι πολύ πιο εύκολα. Δεν θέλω να έχει ένα σωρό πράγματα να αντιμετωπίσει. Δεν θέλω να έχει τέσσερις αποθήκες γεμάτες με έπιπλα».

Η 52χρονη σημείωσε ότι ξεκίνησε να ψάχνει τα υπάρχοντά της, ώστε να δωρίσει ή να πουλήσει αντίκες και άλλα αντικείμενα που είχε συλλέξει όλα αυτά τα χρόνια, σε περίπτωση που της συνέβαινε κάτι.

Για το ταξίδι στο σπίτι της στο Τενεσί, η Σάνεν Ντόχερτι ανέφερε ότι «ήμασταν λοιπόν στο Τενεσί και πακέταρα τα πράγματα εκεί. Ήταν πραγματικά δύσκολο και πραγματικά συναισθηματικό, επειδή – σε κάποιο βαθμό – ένιωθα ότι εγκατέλειπα αυτό το όνειρο να χτίσω αυτό το κτήμα και να έχω ένα σπίτι για μένα και ένα σπίτι για τη μητέρα μου και στη συνέχεια να επεκτείνω τον στάβλο».

Η ηθοποιός συμπλήρωσε ότι σχεδίαζε να κατασκευάσει ένα καταφύγιο για άλογα, που εγκαταλείφθηκαν από τους ιδιοκτήτες τους, επειδή ήταν πολύ μεγάλα σε ηλικία ή επειδή ήταν σε κακή κατάσταση.

Όπως σημείωσε «αυτό ήταν ένα από τα όνειρά μου. Μάζευα τα πράγματά μου και άρχισα να κλαίω… Ένιωθα ότι εγκατέλειπα ένα όνειρο και τι σήμαινε αυτό για μένα; Μήπως σήμαινε ότι εγκατέλειπα τη ζωή; Μήπως αυτό σήμαινε ότι τα παρατούσα όλα; Και η μητέρα μου ήταν εκεί και έλεγε “μην παρατήσεις αυτό το μέρος, είναι μια χαρά. Δεν χρειάζεται και μπορείς να συνεχίσεις”. Είπα “ναι, οπωσδήποτε μπορώ”».

Μια εβδομάδα αργότερα, η επέστρεψε στο σπίτι για να πακετάρει όλα τα πράγματά της σε ένα φορτηγό, ώστε να τα μεταφέρει πίσω στην Καλιφόρνια.

Η ηθοποιός τόνισε ότι είχε μια επιφοίτηση ενώ βρισκόταν εκεί, συνειδητοποιώντας ότι το όνειρό της ήταν μια «ανόητη ιδέα», εξαιτίας του πόσο θα της κόστιζε η ανακαίνιση του ακινήτου.

Είπε ότι το να αφήσει το όνειρό της να φύγει ήταν «το σωστό πράγμα που έπρεπε να κάνει», γνωρίζοντας ότι αυτό θα της έφερνε μια αίσθηση ειρήνης.

Η Σάνεν Ντόχερτι δεν εγκαταλείπει το όνειρό της

«Μπορώ ακόμα να ζήσω το όνειρό μου να βοηθάω τα άλογα». Μπορώ ακόμα να ζήσω αυτό το όνειρο, συμμετέχοντας πραγματικά σε προγράμματα διάσωσης, που είναι πολύ πιο ικανά από εμένα», πρόσθεσε η Σάνεν Ντόχερτι.

Η ηθοποιός εξήγησε ότι το να αφήσει πίσω της το ακίνητο και άλλα υπάρχοντα, βοηθάει «να αφήσει πίσω της μια πιο καθαρή, πιο εύκολη μετάβαση» για την οικογένειά της.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία, έμαθε ότι τα υπάρχοντά της δεν της δίνουν τόση χαρά, όσο το να δημιουργεί αναμνήσεις με τη μαμά της και τους αγαπημένους της.

«Μου επιτρέπει να κάνω περισσότερα ταξίδια, επειδή βγάζω χρήματα, τα πουλάω. Τότε μπορώ να φτιάχνω διαφορετικές αναμνήσεις και φτιάχνω αναμνήσεις με τους ανθρώπους που αγαπώ. Μπορώ να πηγαίνω τη μαμά μου διακοπές, επειδή έχω όλα αυτά τα έξτρα χρήματα διαθέσιμα και δεν αντλώ από τα χρήματα που υπάρχουν στην περιουσία μου, τα οποία θα διασφαλίσουν ότι όλοι στη ζωή μου θα είναι τακτοποιημένοι όταν πεθάνω», κατέληξε η ηθοποιός, η οποία μιλάει ανοιχτά στους θαυμαστές της για τη μάχη της με τον καρκίνο, από το 2015.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ