τρiσευτυχισμένος-ο-μπισμπίκης-η-βανδή-44571

Τρıσευτυχισμένος ο Μπισμπίκης: Η Βανδή είπε το «Ναι» και παντρεύονται στην Κρήτη – Οι 2 άντρες κουμπάροı και το γλέντι

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης προτίθενται να ενώσουν τις ζωές τους με γάμο, διεξάγοντας την τελετή σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Ο Μανώλης Κονταρός, όπως δήλωσε η ίδια η Δέσποινα κατά τη διάρκεια της εκπομπής J2US, θα είναι ο κύριος κουμπάρος τους.


Σύμφωνα όμως με πληροφορίες από την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», θα υπάρξει επίσης ένας δεύτερος κουμπάρος.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι αυτός θα είναι ο Κώστας Καπετανίδης, ο οποίος ήδη είναι κουμπάρος της τραγουδίστριας, καθώς είχε την τιμή να βαπτίσει την κόρη της, τη Μελίνα.

Μάλιστα, όπως ειπώθηκε: «Ο γάμος τους δεν θα γίνει φέτος, αλλά του χρόνου… Εκτός από τον Μανώλη Κονταρό, ο Βασίλης Μπισμπίκης αποκαλεί ακόμα έναν κουμπάρο και αυτός είναι ο… Κώστας Καπετανίδης! Ο γάμος τους θα γίνει το 2025 σε πολύ κλειστό κύκλο στην Κρήτη, αλλά το γλέντι θα είναι μεγάλο για να παρευρεθεί περισσότερος κόσμος.»

Κλείνει κι αυτό το κεφάλαιο στη ζωής της: Τίτλοι τέλους για την Δέσποινα Βανδή, ο Μπισμπίκης στο κέντρο που τραγουδά

Βασίλης Μπισμπίκης: Το Σάββατο, 6 Απριλίου, σηματοδοτήθηκε το τέλος μιας εντυπωσιακής μουσικής περιόδου για τη Δέσποινα Βανδή, η οποία ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στο γνωστό νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανιζόταν μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη. Μετά από μια σεζόν γεμάτη επιτυχίες, η τελευταία βραδιά δεν θα μπορούσε παρά να είναι μια ακόμη λαμπερή γιορτή της μουσικής και της αγάπης.

Βασίλης Μπισμπίκης: Στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή

Παρών στο φινάλε, όπως αναμενόταν, ήταν ο σύντροφος της Δέσποινας Βανδή, Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος έχει αποδειχθεί ο μεγαλύτερος θαυμαστής της. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης υπήρξε πάντα δίπλα στην τραγουδίστρια, παρέχοντας την αμέριστη στήριξή του, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια μιας δύσκολης περιπέτειας υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα.

Η παρουσία του Μπισμπίκη στις εμφανίσεις της Βανδή ήταν σχεδόν σταθερή, καθώς δεν έχασε σχεδόν καμία από αυτές, δείχνοντας τη σταθερή του στήριξη και αγάπη για τη σύντροφό του. Μετά από περισσότερους από 6 μήνες εμφανίσεων στο νυχτερινό κέντρο, το ζευγάρι κατάφερε να διατηρήσει την ενέργεια και το πάθος του για τη μουσική αλλά και την ζωή.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ