βόμβα-από-τον-αντ1-βάζει-λουκέτο-43268

Βόμβα από τον ΑΝΤ1 – Βάζει… λουκέτο

Από ότι φαίνεται ο ANT1+ δεν κατάφερε να φέρει να επιθυμητά αποτελέσματα, κάτι που θα βάλει φρένο στην δημιουργία νέου περιεχομένου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τρία σημαντικά στελέχη του ANT1+ φαίνεται να έχουν αποχωρήσει από την εταιρία, χωρίς να έχει προκύψει κάτι προηγουμένως.

Συγκεκριμένα η τελευταία σειρά που θα δούμε στην πλατφόρμα θα είναι οι Ψυχοκόρες, με το κανάλι του Αμαρουσίου να μην σχεδιάζει την προσθήκη νέων σειρών ελληνικής μυθοπλασίας στην πλατφόρμα του.

Η αλήθεια είναι πως ο ANT1+ έχασε την δυναμική του, λίγο μετά την κυκλοφορία της πλατφόρμας, με τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με το Mundial, με την πλατφόρμα να έχει εισπράξει συνδρομές από καταναλωτές, ενώ δε μπορούσε να υποστηρίξει τον όγκο που απαιτούσε το streaming μιας τόσο μεγάλης διοργάνωσης.

Παράλληλα δεν έχει κάποιο αποκλειστικό περιεχόμενο που δεν προβάλλεται στην τηλεόραση, ενώ κάποιες από τις σειρές, όπως οι Σέρρες, παίζονται ήδη στο Netflix

Όλα αυτά σε συνδυασμό με την τιμή που ζητούσε ο ANT1 για την πλατφόρμα, δεν το έκανα σίγουρα ελκυστική επιλογή, πόσο μάλλον όταν υπάρχει ένα ERTFLIX με σαφώς καλύτερο περιεχόμενο, τόσο σε σειρές, όσο και σε ταινίες.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ