ξανθιά-και-ίδια-η-κόρη-της-η-σία-κοσιών-8429

Ξανθιά και ίδια η κόρη της: Η Σία Κοσιώνη μας δείχνει τη καλλονή μητέρα της και μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό

Σία Κοσιώνη: Για πρώτη φορά μας συστήνει τη μητέρα της

Την Σία Κοσιώνη την γνωρίζουμε από τη δημοσιογραφική της ιδιότητα όμως σπάνια απασχολεί τα μίντια με τη προσωπική της ζωή. Πρόσφατα η δημοσιογράφος μας σύστησε τη μητέρα της και μείναμε άφωνοι από την ομοιότητα τους.

H Δήμητρα Κοσιώνη, η μαμά της Σίας είχε τα γενέθλιά της στις 10 Μαΐου αλλά εξαιτίας του debate και της συμμετοχής της κόρης της σε αυτό, τα γιόρτασε μαζί με την κόρη της 1 μέρα αργότερα. Και έτσι μαμά, κόρη αλλά και εγγονός τα γιόρτασαν μαζί στο σπίτι και το μοιράστηκε μαζί μας με μια φωτογραφία.

“Ελληνίδα μάνα επέδειξε την απαραίτητη ανοχή να γιορτάσει με μια μέρα καθυστέρηση τα γενέθλιά της λόγω ενός παλιοντιμπειτ! Χρόνια πολλά μαμά”.

Η μαμά της Σίας Κοσιώνη έκλεισε τα 72 και στο πλάνο διακρίνεται και ο εγγονός της Δήμος Μπακογιάννης στον οποίο φαίνεται να στέλνει ένα φιλί.

Η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη για τα γενέθλια της μαμάς της

“Η αγαπημένη λέξη της μαμάς μου ήταν το “πρόσεχε”. Όσα περισσότερα “πρόσεχε” μου έλεγε τόσο περισσότερο κλώτσαγα. Και όσο περισσότερο κλώτσαγα τόσο περισσότερο πρόσεχα”, είχε γράψει σε παλαιότερη ανάρτησή της η Σία Κοσιώνη για τη μαμά της.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ