εξομολόγηση-γυναίκας-η-κουμπάρα-μου-7406

Εξομολόγηση γυναίκας: «Η κουμπάρα μου την πέφτει στον σύζυγό μου – Δεν σεβάστηκε ούτε τα παιδιά μας που έπαιζαν πιο πέρα» Τί να κάνω;

Εξομολόγηση: Η Φανή βρίσκεται σε απόγνωση

Η Φανή έχει βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση καθώς βλέπει συνέχεια τη κουμπάρα και κολλητή να φλερτάρει με τον σύζυγο της. Η κούμπαρα της όλο και περισσότερο «σπρώχνει» τα όρια της και η Φανή εξομολογείται την ιστορία καθώς δεν ξέρει τι να κάνει.

«Με την κουμπάρα μου είμαστε φίλες εδώ και πολλά χρόνια, από τότε που τα μεγάλα μας παιδιά πήγαιναν μαζί σχολείο και στην πορεία γίναμε και κουμπάρες αφού βάφτισε τη μικρή μου κόρη.

Η φιλία της ήταν για μένα πάντα σημαντική. Έχει τέλειο χιούμορ, είναι ευγενική, ξέρει να δίνει σωστές συμβουλές και δεν μου ασκεί κριτική όταν κάνω κάποιο λάθος.

Ωστόσο τα τελευταία 2 χρόνια, από τότε δηλαδή που πήρε διαζύγιο, έχει αποκτήσει μια κάπως περίεργη συμπεριφορά απέναντι στον άντρα μου. Έχω την εντύπωση ότι του την πέφτει. Δεν μπορεί να κάνω τόσο λάθος. Βλέπω πως του μιλάει, πώς κάθεται δίπλα του, πως του χαμογελάει. Δεν μπορεί να γελιέμαι τόσο.

Τις προάλλες είχαμε βγει όλοι μαζί και μετά από μερικά ποτά μόνο που δεν τον φίλησε. Τόσο κοντά του ήρθε. Στην αρχή το έβλεπα όλο αυτό σαν αστείο, γρήγορα όμως άρχισε να με ενοχλεί. Ως και οι φίλοι μας το έχουν δει και μου το έχουν επισημάνει. Δεν μου αρέσει να με ρωτάνε αν τρέχει κάτι ανάμεσα στον άντρα μου και την κουμπάρα.

Η εξομολόγηση της Φανής που δεν ξέρει τι να κάνει

Δεν ξέρω πως να το χειριστώ. Είμαι σε πολύ δύσκολη θέση. Ο άντρας μου με λέει υπερβολική και να μην κουράζω το μυαλό μου με τέτοιες αηδίες. Από την άλλη φοβάμαι μήπως του αρέσει όλο αυτό και ενδώσει κάποια στιγμή, μιας και η κουμπάρα κρατιέται καλά.

Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε πήγαμε στο πάρτι γενεθλίων μιας κοινής μας φίλης και η κουμπάρα μόλις μας είδε, έτρεξε κοντά μας και πρώτα χαιρέτησε τον άντρα μου και μετά εμένα. Λίγο ακόμα και δεν θα με έβλεπε καν. Του τριβόταν όλη την ώρα (ήταν και προκλητικά ντυμένη), τον αγκάλιαζε, τον τράβαγε να χορέψουν και στο τέλος έκανε το άλλο θεϊκό: Έκατσε στα πόδια του.

Τι το πέρασε; Μπάτε σκύλοι αλέστε; Κοινοχρησία σε όλα; Δεν σεβάστηκε εμένα, που είμαι κουμπάρα και φίλη της; Δεν σεβάστηκε τα παιδιά μας που έπαιζαν πιο πέρα; Δεν ξέρω τι να πω. Καλό λίγο φλερτ στη ζωή μας, αλλά όχι με τον άντρα της κολλητής.

Τι να κάνω; Από τη μία θέλω να τη βάλω στη θέση της, αλλά από την άλλη δεν θέλω και να τσακωθώ μαζί της. Είναι ένα άτομο που αγαπώ πολύ. Δεν θέλω να γυρίσει και να μου πει ότι την παρεξήγησα και ότι είναι απαράδεκτο να σκέφτομαι έτσι για εκείνη, λες και δεν την ξέρω. Φοβάμαι μήπως τα φέρει έτσι και βγει από πάνω και στο τέλος σκοτωθούμε. Πώς να της δώσω να καταλάβει ότι κάπου το έχει παρακάνει και πρέπει λίγο να συμμαζευτεί για το καλό της φιλίας μας και της κουμπαριάς μας;

Φανή»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ