η-μικρή-μαχήτρια-έτοιμη-για-ανόβερο-συ-9358

Η μικρή μαχήτρια έτοιμη για Ανόβερο: Συγκεντρώθηκε το χρηματικό ποσό για το ταξίδι «ζωής» και ελπίδας της 12χρονης Νικολίας

Μικρή Νικολία: Υπέροχα νέα μετά τη τεράστια κινητοποίηση

Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως η μικρή Νικολία από την Ηλία, μόλις στα 12 της χρόνια διαγνώσθηκε με μάζα στη δεξιά κλείδα. Η μικρή μαχήτρια για το ταξίδι της ανάρρωσης χρειάστηκε την βοήθεια από όλους μας και ο σύλλογος Πράξης Αγάπης ανακοίνωσε τα ευχάριστα από την μεγάλη κινητοποίηση.

Στόχος επετεύχθη σε λιγότερο από δύο 24ωρα!

Χάρη στην τεράστια κινητοποίηση χιλιάδων ανθρώπων από την τοπική κοινωνία της Πάτρας, αλλά και από όλη την Ελλάδα, συγκεντρώθηκε, μέσα σε λιγότερο από δύο 24ωρα, το υπέρογκο ποσό των 85.327 ευρώ για το ταξίδι ζωής της 12 ετών Νικολίας στο Ανόβερο, όπου θα υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου.

Η καταμέτρηση των δωρεών είναι σε εξέλιξη και μέσα στις επόμενες ημέρες θα αναρτηθούν όλες αναλυτικά, μια προς μια, στη σελίδα της εκστρατείας της Νικολίας μας.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη και εκ μέρους της οικογενείας, η οποία είναι εξαιρετικά συγκινημένη με την αγάπη που τους δείξατε σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή.

Μέσα σε 2 μέρες όλοι μαζί κάναμε το ακατόρθωτο εφικτό.

Τώρα η Νικολία θα δώσει τον δικό της αγώνα και ευχόμαστε από καρδιάς να πάνε όλα κατ’ ευχήν και να επιστρέψει υγιής στην Ελλάδα!

Γλυκό μας κορίτσι, οι ευχές και οι προσευχές όλων μας είναι μαζί σου!

Αναμένουμε με ανυπομονησία τις εξελίξεις!

Δείτε την εκστρατεία της Νικολίας εδώ: https://act-of-kindness.org/campaing/support-12years-old-nikolia/

Η μικρή Νικολία έτοιμη για τη θεραπεία της στο Ανόβερο

Όπως έγινε γνωστό, ο στόχος για τη συγκέντρωση των χρημάτων που απαιτούνταν για το ταξίδι «ζωής» της 12χρονης Νικολίας, από την Πάτρα, στο Ανόβερο για να χειρουργηθεί, επετεύχθη σε λιγότερο από δύο 24ωρα.

Το ζητούμενο ήταν να συγκεντρωθούν τα χρήματα για το ταξίδι «ζωής» στο Ανόβερο για τη 12χρονη Νικολία από την Πάτρα, προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης όγκου.

Όπως έγινε γνωστό, ο στόχος επετεύχθη σε λιγότερο από δύο 24ωρα, οπότε και συγκεντρώθηκαν 85.327 ευρώ για το ταξίδι της 12χρονης Νικολίας.

Η μητέρα της 12χρονης Νικολίας, Γιάννα Μπακοπούλου, απηύθυνε μέσω του facebook ένα συγκινητικό μήνυμα σε όλους όσοι βοήθησαν.

«Σήμερα μετά από δέκα ολόκληρους μήνες θα μπορέσω να κλείσω τα μάτια μου και να ξεκουραστώ με μια μόνο σκέψη να πάνε όλα καλά στο χειρουργείο και όχι με χιλιάδες σκέψεις που με κρατούσαν ξάγρυπνη για το πώς θα βοηθήσω το παιδάκι μου!», ανέφερε η μητέρα της 12χρονης.

Η «μπάρα» στο «Πράξη Αγάπης» έφθασε στο 100% το βράδυ του Σαββάτου, οπότε και οι δωρεές που έγιναν άγγιξαν τις 85.337 ευρώ, ενώ ο στόχος ήταν 81.257 ευρώ.

Η διάγνωση της 12χρονης Νικολίας

Η 12χρονη Νικολία από την Ηλεία πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση και χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας. Όλοι μαζί μπορούμε να συγκεντρώσουμε το ποσό και να χαρίσουμε στο παιδί την περίθαλψη και την ευκαιρία που ΠΡΕΠΕΙ να έχει.

Η Νικολία είναι ένα 12χρονο κορίτσι που μέχρι πρότινος δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας. Η ζωή της όμως ανετράπη, όταν πέρσι τον Αύγουστο, οι γονείς της παρατήρησαν μια μάζα στην περιοχή της δεξιάς κλείδας. Άμεσα επισκέφτηκαν τον παιδίατρό της, ο οποίος τους παρέπεμψε σε παιδοογκολόγο. Τότε ξεκίνησε ένας Γολγοθάς για την Νικολία και την οικογένεια της. Αφού η μικρή υπεβλήθη σε μια σειρά εξετάσεων, ο παιδοογκολόγος τους ενημέρωσε πως πρόκειται για ένα πολύ σπάνιο είδος όγκου που εξέρχεται από τον νευρικό ιστό. Οι όγκοι αυτοί θεωρούνται πολύ επικίνδυνοι, αφού όσο μεγαλώνουν προκαλούν συμπίεση στις τριγύρω ζωτικές δομές, ενώ μπορεί να επιφέρουν σοβαρές επιπλοκές, όπως αιμορραγία, παράλυση φωνητικών χορδών, συμπίεση τραχείας και τύφλωση.

Πριν από ένα μήνα, η Νικολία υπεβλήθη σε απεικονιστικές εξετάσεις, και δυστυχώς, το μέγεθος του όγκου έχει μεγαλώσει δραματικά, ενώ έχει αρχίσει να πιέζει τα γειτονικά όργανα. Σύμφωνα με τον γιατρό που την παρακολουθεί, η Νικολία πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης του όγκου, καθώς οποιαδήποτε καθυστέρηση μπορεί να αποβεί μοιραία. Δυστυχώς, μια τέτοια επέμβαση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα, λόγω θέσης του όγκου και λόγω υψηλού εγχειρητικού κινδύνου.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ