δάκρυα-χαράς-στους-τηλεθεατές-επiστρέ-44968

Δάκρυα χαράς στους τηλεθεατές: Επıστρέφει ο Λαζόπουλος με το «Αλ Τσαντίρı Νıούζ»

Από τη συχνότητα του Mega θα κάνει την επιστροφή του στην τηλεόραση ο Λάκης Λαζόπουλος ο οποίος μάλιστα κάνει την έκπληξη επαναφέροντας το άλλοτε αγαπημένο «Αλ Τσαντίρι Νιούζ»

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και παρουσιαστής αναμένεται να επιστρέψει με διπλό ρόλο στο κανάλι του Mega, όπως αποκαλύπτει η RealNews. Συγκεκριμένα, πέρα από την αναγέννηση της ζωντανής σατιρικής εκπομπής, ο Λαζόπουλος θα μπει και στη σειρά «Το Ναυάγιο».

Ο Λάκης Λαζόπουλος θα υποδυθεί έναν δικηγόρο αριστερών πεποιθήσεων ο οποίος αναλαμβάνει να εκπροσωπήσει τους διασωθέντες του ναυαγίου και όσους αναζητούν την αλήθεια έναντι του εφοπλιστή Βασιλείου.

Παράλληλα όμως, ο Λαζόπουλος συμφώνησε με το Mega για μια ζωντανή εκπομπή η οποία θα σχολιάζει καυστικά τα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα. Η συνεργασία των δύο πλευρών μάλιστα αφορά αυτή τη σεζόν με το «Μεγάλο κανάλι» να θέλει να ρίξει άμεσα τη συγκεκριμένη εκπομπή στον αέρα, σίγουρα μέσα στο επόμενο τρίμηνο.

Στο τραπέζι ακόμη βρίσκεται η παράταση της συνεργασίας και μετά το τέλος της σεζόν δείγμα της θέλησης του καναλιού να κρατήσει τον μετρ της σάτιρας στο δυναμικό του.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ