είχα-καρκίνο-χρειαζόμασταν-λεφτά-γι8-23

«Είχα καρκίνο, χρειαζόμασταν λεφτά γι’αυτό ο σύζυγος δούλεψε με τον Φιλιππίδη»: Κατάθεση ψυχής από τη Λένα Δροσάκη

Συνεχίστηκε σήμερα, Παρασκευή η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη με τη Λένα Δροσάκη να συγκλονίζει για δεύτερη μέρα με την κατάθεσή της.

Η Λένα Δροσάκη μίλησε στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, για τους λόγους που αναγκάστηκε να σταματήσει τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, λόγω της κακοποιητικής του συμπεριφοράς, αλλά και για τον λόγο που ο σύζυγός της, Αλέξανδρος Μπουρδούμης συνεργάστηκε μαζί του.

Λένα Δροσάκη: Συγκλονίζει η κατάθεση της ηθοποιού στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

«Όταν αγοράσαμε σπίτι με τον σύζυγο μου, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, διαγνώστηκα με καρκίνο στο στήθος μετά την εγκυμοσύνη χρειαζόμασταν λεφτά είχαμε ανάγκη τη δουλειά και έτσι συνεργάστηκε ο σύζυγος μου με Πέτρο Φιλιππίδη στην ΕΡΤ. Τον έπιασε και του είπε ότι τα γνώριζε όλα, αλλά είμαστε επαγγελματίες και έτσι ξεκίνησε τη δουλειά», περιέγραψε η Λένα Δροσάκη.

Η ηθοποιός είπε ακόμα πως ο Πέτρος Φιλιππίδης την έπαιρνε συχνά τηλέφωνο και της έκανε ανάρμοστες συζητήσεις. «Δεν είχα το σθένος να κλείσω το τηλέφωνο. Ένιωθα ότι έπρεπε να συμβεί γιατί αλλιώς θα μου συνέβαινε κάτι κακό. Μου έλεγε ‘θα σε καταστρέψω, δε θα βρεις δουλειά’» είπε η Λένα Δροσάκη.

Υπενθυμίζεται πως η Λένα Δροσάκη στην καταγγελία της είχε ισχυριστεί ότι γνώρισε τον Πέτρο Φιλιππίδη το 2007, όταν εκείνη σπούδαζε ακόμη στη δραματική σχολή.

Λένα Δροσάκη: Η παρέμβαση της Κάτιας Δανδουλάκη

«Στην αρχή κινήθηκε πιο διακριτικά και στη συνέχεια με ολοένα και πιο ανάρμοστο τρόπο. Έφτασε στο σημείο να με παίρνει τηλέφωνο και να με ρωτάει πιεστικά “πότε θα του κάτσω”», φαίνεται να κατήγγειλε η Λένα Δροσάκη.

Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί σε παράσταση της Κάτιας Δανδουλάκη, όπου ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν σκηνοθέτης. Όμως μετά από ένα έντονο επεισόδιο στις πρόβες, η Κάτια Δανδουλάκη έλυσε τη συνεργασία της με τον ηθοποιό.

«Μια ημέρα και χωρίς κανέναν λόγο μου επιτέθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης φραστικά και με απίστευτη ένταση ενώπιον όλου του θιάσου, σε εμένα και σε συνάδελφό μου. Η πρόβα διακόπηκε και εγώ το ίδιο βράδυ απευθύνθηκα κατ’ ιδίαν στην κυρία Δανδουλάκη και της είπα, ευρισκόμενη σε κατάσταση μεγάλης ταραχής, ότι δεν αντέχω άλλο και, δυστυχώς, δε μου μένει παρά να αποχωρήσω από την παράσταση. Μετά από δυο ημέρες η κυρία Δανδουλάκη ανακοίνωσε στον Πέτρο Φιλιππίδη ότι δε θα χρειαστεί άλλο τις υπηρεσίες του ως σκηνοθέτη», είχε δηλώσει η ηθοποιός.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ