έξαλλη-η-κατερίνα-καινούργιου-για-το-beach-ba-20929

Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου για το beach bar στη Ρόδο: «Η εικόνα αυτή δεν σας ενοχλεί; Δεν σας κάνει λίγο δουλοπρεπές»

Κατερίνα Καινούργιου: Το σχόλιο σχετικά με το beach bar στη Ρόδο

Το πρωί της Δευτέρας, 3/7, η εκπομπή Super Katerina ασχολήθηκε με το θέμα που έκανε χαμό το Σαββατοκύριακο, σχετικά με τον σερβιτόρο-κολυμβητή στο beach bar της Ρόδου. Η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε την ενόχληση της για την εικόνα του σερβιτόρου να σερβίρει μέσα στη θάλασσα ενώ τόνισε πως αυτό δείχνει κάτι δουλοπρεπές.


Η Κατερίνα Καινούργιου για το σούσουρο στη Ρόδο με το beach bar

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια τόνισε: «Το συγκλονιστικό είναι ότι έβλεπα κάποιους στα social media που πήγαν να το στηρίξουν αυτό και το θεώρησαν φυσιολογικό. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι όλους εσάς. Αν ήσασταν πελάτες σε αυτό το μαγαζί, γιατί εγώ με τους πελάτες τα βάζω πιο πολύ. Αν λοιπόν βλέπατε αυτό τον άνθρωπο να έρχεται μέσα στο νερό βρεγμένο και δέχεστε να παίρνετε το φαγητό έτσι ενώ ο άλλος είναι σε αυτή την κατάσταση;»!

Και υπογράμμισε η Κατερίνα Καινούργιου: «Δηλαδή μπορείτε να φάτε; Εγώ θα ντρεπόμουν και θα στεναχωριόμουν αν ήμουν εκεί. Η εικόνα αυτή δεν σας ενοχλεί; Δεν σας κάνει λίγο δουλοπρεπές όλο αυτό;»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ