ευτράπελα-στη-eurovision-2023-τα-πήρε-στο-κρανίο-8838

Ευτράπελα στη Eurovision 2023: “Τα πήρε στο κρανίο” η Γαλλίδα, η αντίδραση στη βαθμολογία που άφησε άφωνη τη παρουσιάστρια

Eurovision 2023: Όλοι μιλάνε για την αντίδραση της Γαλλίδας

Το χθεσινό βράδυ ανήκει σίγουρα στην Loreen η οποία κατέκτησε για δεύτερη φορά την Eurovision και χάρισε τη νίκη στην Σουηδία. Όμως δεν έλειψαν οι αντιδράσεις τόσο από το κοινό όσο και από τους ίδιους τους διαγωνιζόμενους.

Η Γαλλία για κάποιους ήταν ανάμεσα στα φαβορί του φετινού διαγωνισμού, και εάν όχι για την πρώτη θέση τότε σίγουρα για να βρεθεί στις πρώτες θέσεις ωστόσο το κοινό είχε διαφορετική άποψη και δεν επιβεβαίωσε τα προγνωστικά. Έτσι το κοινό φιλοδώρησε τη Γαλλία με μόλις 50 βαθμούς κάτι που δεν άρεσε στην Γαλλίδα εκπρόσωπο, La Zarra.

Η La Zarra φανερά εκνευρισμένη στο άκουσμα της βαθμολογίας της προχώρησε σε μια άσεμνη και απρεπέστατη χειρονομία με το μεσαίο της δάχτυλο, κουνώντας το μια φορά προς τα πάνω και μια προς τα κάτω. Η παρουσιάστρια Μαρία Κοζάκου αιφνιδιάστηκε από την αντίδρασή της και έκανε ένα επιφώνημα έκπληξης για να προσθέσει στην συνέχεια «Δεν πήγε καλά». Ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αποχώρησε και πριν να ανακοινωθεί ο νικητής.

Η αντίδραση της La Zarra στη Eurovision 2023

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ