ούτε-ένα-ευρώ-από-τον-ατζούν-ο-μοναδικό-10939

Ούτε ένα ευρώ από τον Ατζούν: Ο μοναδικός παίκτης του Survivor All Star που επέστρεψε στην Ελλάδα χωρίς να πληρωθεί

Survivor All Star: Τα ποσά που ζαλίζουν και ο παίκτης που δεν πληρώθηκε

Ο Ατζούν είναι ανοιχτοχέρης με τις αμοιβές των παικτών του Survivor ενώ φροντίζει να τηρεί τις οικονομικές του συμφωνίες. Σε περίπτωση όμως που ένας παίκτης δεν τηρήσει το συμβόλαιο του τοτέ επιστρέφει από το Survivor χωρίς να πληρωθεί όπως και συνέβη στην περίπτωση ενός παίκτη.

Πιο συγκεκριμένα, φέτος ο Τούρκος παραγωγός έκανε την ίδια συμφωνία με όλους τους παίκτες βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη πληρώνοντας 5.000 ευρώ για κάθε εβδομάδα παραμονής.

Μάλιστα είχε δεσμευθεί πως ο πρώτος παίκτης που θα αποχωρούσε την πρώτη εβδομάδα θα τον πλήρωνε ολόκληρο μήνα. Έτσι ο Περικλής Κονδυλάτος πήρε το ποσό των 20.000 ευρώ. Είναι πολλά λοιπόν τα λεφτά φέτος στον Άγιο Δομήνικο και ο Ατζούν πιθανότατα να μην είναι ευχαριστημένος με το τηλεοπτικό αποτέλεσμα καθώς είδε τα φαβορί ένα ένα να αποχωρούν και αρκετά από αυτά με αποβολές. Και σε καμία περίπτωση δεν είναι κορόιδο και παρότι συνηθίζει να… μοιράζει χρήματα, εάν θεωρεί πως δεν ήσουν “τίμιος” απέναντί σου, γίνεται πολύ σκληρός. Με πιο πρόσφατη αποχώρηση αυτή του Κορόμι ο οποίος συγκέντρωσε το ποσό των 85.000 ευρώ.

Η παίκτρια του Survivor All Star που δεν πληρώθηκε τίποτα

Ωστόσο, όπως διαβάσαμε στο okmag.gr, επειδή κυκλοφορεί μια λίστα με τα χρήματα που υποτίθεται πως έχουν πάρει μέχρι σήμερα οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το Survivor, μην είστε και τόσο σίγουροι οτι θα πληρωθούν όλοι όσα έχουν γραφτεί. Για παράδειγμα η Βρισηίδα επειδή αποχώρησε οικειοθελώς πριν συμπληρώσει μια εβδομάδα παραμονής στο παιχνίδι, δεν πληρώθηκε.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ