σάλος-με-αυτά-που-είπε-η-ζήνα-κουτσελίν-46724

Σάλος με αυτά που είπε η Ζήνα Κουτσελίνη για τον Απόστολο Λύτρα – Ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων

«Μια καριέρα καταστρέφεται», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη και εξαγρίωσε τους πάντες

Τις περίεργες δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη υπέρ του Απόστολου Λύτρα, ο οποίος ξυλοκόπησε βάναυσα τη σύζυγό του, καταδίκασε το Twitter το μεσημέρι της Δευτέρας (17/6).

Η γνωστή παρουσιάστρια, που διατηρεί φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις με τον ποινικολόγο, φάνηκε να τον υποστηρίζει με τα λεγόμενά της, τα οποία εκνεύρισαν όχι μόνο τους τηλεθεατές αλλά ορισμένους συνεργάτες της.

Στην παραδοχή ότι υπάρχει μια ενόχληση για το γεγονός ότι ο δικηγόρος αφέθηκε ελεύθερος, η Ζήνα Κουτσελίνη αναρωτήθηκε αν είναι «ο πρώτος ή ο τελευταίος». «Εδώ άλλους δεν τους έχουν συλλάβει καθόλου», πρόσθεσε.

«Εσείς αμφισβητείτε ότι μια καριέρα στο ζενίθ της αυτή τη στιγμή πλήττεται», αναρωτήθηκε ξανά η παρουσιάστρια και εξαγρίωσε τόσο το τηλεοπτικό κοινό, όσο και τον Δημήτρη Μαρέδη.

Το Twitter, μάλιστα, αποθέωσε τον Δημήτρη Μαρέδη, ο οποίος ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με την κα Κουτσελίνη, λέγοντας πως «δε με ενδιαφέρει η καριέρα κανενός ανθρώπου που σηκώνει το χέρι του επάνω σε έναν άλλον άνθρωπο».

«Όλοι εμείς στο X είμαστε ο Δημήτρης, Επιτέλους ακούστηκε η εκπομπή μας σε αυτή την εμετική εκπομπή», έγραψε χαρακτηριστικά ένας χρήστης του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ