συγκινητικό-φινάλε-για-το-καλό-μεσημε-20587

Συγκινητικό φινάλε για το Καλό Μεσημεράκι μετά από 5 χρόνια: Οι εκπλήξεις στον Νίκος Μουτσινά και η στιγμή που η “Βάνια” λύγισε

Νίκος Μουτσινάς: Το φινάλε στο «Καλό Μεσημεράκι»

Μετά από πέντε χρόνια άπειρου γέλιου έπεσε η αυλαία για την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ. Το κλίμα στο πλατό ήταν αρκετά φορτισμένο ενώ οι πιο στενοί φίλοι του Νίκου Μουτσινά εμφανίστηκαν στην εκπομπή για να στηρίξουν τον παρουσιαστή.


Μετά την προβολή ενός βίντεο με στιγμές από τα πέντε χρόνια της εκπομπής, ο Νίκος Μουτσινάς ανέφερε: «Πάλι τα ίδια θα πω. Πόσα κάναμε τόσα χρόνια; Κάναμε τόσα πολλά και τα είδατε εύχομαι… Κάπως ήταν όντως σαν ριάλιτι. Εμείς κάναμε αυτά που μας έκανε εμάς να περνάμε καλά και κάπως συντονιζόταν καλά, περνάγατε κι εσείς καλά κι έπαιρνε αέρα ο κ…λος μας. Και κάναμε και περισσότερα… Και περισσότερα… Εγώ νιώθω πλήρης από την τηλεόραση. Δε σημαίνει κάτι».

Οι φίλες του Νίκου Μουτσινά στο «Καλό Μεσημεράκι»

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, η Ζέτα Μακρυπούλια, σε μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση, έκανε την εμφάνισή της στο πλατό, θέλοντας να αποχαιρετήσει τον φίλο της!

«Θα σου πω την αλήθεια. Επειδή σε χαιρετάμε κάθε καλοκαίρι, είπα να μην έρθω φέτος. Αλλά σε άκουσα τις δύο τελευταίες μέρες κάπως στο τηλέφωνο κι επειδή έφτασα αρκετά κοντά κι εγώ σε αυτό που ζεις φέτος, όπως ξέρουμε όλοι, και όταν πλησίαζε η ώρα άρχισα να παθαίνω αυτόν τον πανικό… είπα θα πάω», είπε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Αμέσως μετά τη Ζέτα Μακρυπούλια, οι κολλητές του Νίκου Μουτσινά εισέβαλαν στο πλατό. Μαίρη Συνατσάκη, Ντορέττα Παπαδημητρίου και Αθηνά Οικονομάκου ήταν στο πλευρό του…

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ