το-σιxτίρισα-μου-χάλασε-το-στομάχι-η-5879

«Το σιxτίρισα, μου χάλασε το στομάχι»: Η αιτία που η Σοφία Αλιμπέρτη εγκατέλειψε για 14 χρόνια την τηλεόραση

Σοφία Αλιμπέρτη: Η απόφαση να επιστρέψει στη τηλεόραση

Η Σοφία Αλιμπέρτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου,«The 2Night Show» και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο αποσύρθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας.


«Η απόφαση αυτή υπήρχε για 2-3 χρόνια στο μυαλό που με βασάνιζε. Δούλευα από 12 χρονών. Κουράστηκα κάποια στιγμή να διαχειρίζομαι τον εαυτό μου και την εικόνα μου. Ο καθένας μπορούσε με μεγάλη ευκολία να βγει να μιλήσει για εσένα. Εγώ όμως έχω αλλάξει. Αυτό έχει σημασία. Από ένα σημείο και μετά με κούρασε. Το σιχτίρισα. Μου χάλασε το στομάχι και την διάθεση κι είπα ότι δεν υπάρχει λόγος, ας φύγω τώρα.

Η Σοφία Αλιμπέρτη για την σχέση της με τη Πάρο

Στην αρχή δεν προσαρμόστηκα ποτέ στην Αθήνα. ήθελα να φτάσει η μέρα που δεν θα ζω σε αυτήν την πόλη. Ευχαριστώ τον Γιάννη Πάριο, που εκτός από τον παιδιά μου μού χάρισε μια υπέροχη πατρίδα κι η Πάρος ήταν πάντα το σημείο αναφοράς μου. Πήγα στην Πάρο, ο πρώτος χρόνος οκ, ο δεύτερος καλά, στον τρίτο είπα ότι κάτι πρέπει να κάνω γιατί αρχίζω και βαριέμαι. Μετά άρχισα να γαργαλιέμαι κι άρχισα να ασχολούμαι με τα μαγαζιά» ανέφερε η Σοφία Αλιμπέρτη.

zappit.gr

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ