ξεσπά-η-μητέρα-του-γιάννη-καλλιάνου-45286

Ξεσπά η μητέρα του Γιάννη Καλλιάνου: “Αυτό είναι το ποσό που πήρε ως δώρο ο γιατρός & τελικά τον πέθαvε”

Η μητέρα του Γιάννη Καλλιάνου αντέδρασε έντονα με αφορμή τον θάνατο του συζύγου της, Δημήτρη, εκφράζοντας τις απόψεις της για τους γιατρούς και τις συνθήκες που επικρατούσαν κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στο νοσοκομείο “Αττικόν”.


Τα όσα είπε η μητέρα του Γιάννη Καλλιάνου:

Η ίδια είπε συγκεκριμένα: «Το πολύ άσχημο ήταν ότι του έκαναν την εγχείρηση στο κρεβάτι και δίπλα ήταν άρρωστος. Μπήκε ο γιατρός μέσα και μου λέει θα του κάνω τώρα την εγχείρηση και του είπα “άρα θα φύγετε”, μου απάντησε “όχι εδώ”. Μετά από 20 λεπτά μου είπαν μπείτε μέσα, είναι καλά.

Ήταν το πόδι του μέσα στο αίμα, δεν υπήρχαν σεντόνια. Βίωσα πολύ άσχημες καταστάσεις. Χάσαμε δέκα μέρες που θα μπορούσε να ζει αυτή τη στιγμή ο άνθρωπος. Δεν πρέπει να βάζουν ταμπέλες σε καθηγητές, όταν μπαίνει μέσα ο καθηγητής και σφυρίζει».

Επιπλέον, η μητέρα τόνισε ότι είχε δώσει ένα ποσό 500 ευρώ σε φάκελο στον καθηγητή-γιατρό που παρακολουθούσε τον σύζυγό της, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης. Όπως ανέφερε ο Καλλιάνος, το χρηματικό ποσό δεν ζητήθηκε από τον γιατρό, αλλά η μητέρα το προσέφερε ως ευχαριστώ.

«Ο άνθρωπος είχε δύσπνοια κι εμείς ακούγαμε ένα “πάμε καλά”, μέχρι κι εγώ τον πίστεψα, μας έλεγαν “θα βγείτε κάποια στιγμή”» δήλωσε την ίδια ώρα η σύζυγός του Γιάννη Καλλιάνου, Χάρις Δαμιανού.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ