νίκησε-τον-καρκίνο-η-μικρή-μαχήτρια-η-4-7676

Νίκησε τον καρκίνο η μικρή μαχήτρια: Η 4χρονη Ναυσικά χτύπησε το καμπανάκι της ζωής δίπλα στην ηρωίδα μαμά της

Παιδικός καρκίνος: Τα πιο όμορφα νέα με τη μικρή Ναυσικά

Ήχησε δυνατά το καμπανάκι της ζώης με τη 4χρονη Ναυσικά η οποία κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο. Έτσι η μικρή Ναυσικά πήρε εξιτήριο από το παιδογκολογικό και σκόρπισε τη χαρά παντού.

Η ανάρτηση της μαμάς της, με το βίντεο που δείχνει τη μικρούλα να χτυπά δυνατά το καμπανάκι του νοσοκομείου, δείχνοντας έτσι, ότι νίκησε, μας έκανε να δακρύσουμε!

Το 4 ετών κοριτσάκι δίνει εδώ και δύο χρόνια την πιο σκληρή μάχη της ζωής του. Στο πλευρό του οι γονείς και η αδερφούλα του, να το στηρίζουν και να προσεύχονται. Η δε μαμά της δεν σταματά να στηρίζει και κάθε άλλο παιδί της Κύπρου που μάχεται με το τέρας.

Συγκινεί η μαμά της Ναυσικάς για τον παιδικό καρκίνο

«Θα ήθελα να πω πολλά, αλλά θα κρατήσω μόνο αυτό Δύναμη, Πίστη και Υπομονή», λέει η κ. Χρυσώ Τομά μιλώντας στο Infokids.cy. για την 4χρονη κόρη της.

«Δε θα πω πολλά γιατί δεν θα τελειώσω.Μετα από πολλές χημειοθεραπείες και φάρμακα.Μετα από πολύ πόνο και κλάμα.Μετα από παλιάτσος για να με βλέπεις χαρούμενη.και να σε κάνω χαρούμενη γιατί σε αυτή την αρρώστια πρέπει να δίνουμε θετική ενέργεια.Μετα από τόσα που έμαθα για σένα πόση δύναμη έχεις μέσα σου.τα καταφέραμε ψυχή μου εύχομαι πόνο να μην ξανανοιωσεισ πότε θα είμαι πάντα δίπλα σου να σου κρατώ το χέρι.ενα μεγάλο ευχαριστώ στο παιδοογκολογικο τμήμα στους γιατρούς μας που ήταν πάντα δίπλα μας.και σε όλους εσάς για της προσευχές σας», γράφει η κ. Χρυσώ Ττομά.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ