ο-μπιμπίλας-δίκασε-τον-πρετεντέρη-19651

Ο Μπιμπίλας «δίκασε» τον Πρετεντέρη: «Αν θυμάμαι έχει γιαουρτωθεί κάπου, εγώ δεν έχω γιαουρτωθεί πουθενά»

Σπύρος Μπιμπίλας: Στην «αντεπίθεση» μετά το σχόλιο του Πρετεντέρη

Ο Γιάννης Πρετεντέρης μπέρδεψε τον Σπύρο Μπιμπίλα με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έδωσε τη δική του απάντηση για τη φράση που είπε ο Γιάννης Πρετεντέρης, κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής του MEGA για τις εκλογές 2023. Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε μάλλον υποτιμητικά για τον συνεργάτης της Ζωής Κωνσταντοπούλου, υποκρινόμενος ότι δεν γνωρίζει καν το όνομά του.

«Ο Μπιμπίλας, πώς τον λέγανε; Ο Μπισμπίκης; Πώς τον λέγανε αυτόν που κατέβαινε εκεί; Πώς τον λέγανε; Ο Μπιρμπίλας! Σε άλλη περιφέρεια είναι;», είχε αναφέρει ειρωνικά ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης.

Από την πλευρά του, καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό», μετά από σχετική ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε:

«Ναι με μπέρδεψε ο κ. Πρετεντέρης. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκανε. Το έκανε επίτηδες; Δεν με αφορά. Δεν με αφορούν τα αστειάκια, τα υποτιμητικά, τα βλακώδη που γράφονται στο facebook. Ο κ. Πρετεντέρης αν θυμάμαι έχει γιαουρτωθεί κάπου, εγώ δεν έχω γιαουρτωθεί πουθενά».

Όσα δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ