ο-πυγμαλίων-δαδακαρίδης-εξομολογείτ-5901

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης εξομολογείται: Η σχέση με τις 2 μαμάδες του, την γιαγιά του και το σημαντικό μάθημα που έλαβε από αυτές τις γυναίκες

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Η κατάθεση ψυχής του ηθοποιού

Ένας από τους πιο σημαντικούς ηθοποιούς της γενιάς του, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μίλησε για τις γυναίκες της ζωής του και για τα μαθήματα που έλαβε από αυτές. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση του με τα social media.

«Η μητέρα μου με έμαθε πως τα ωραία πράγματα στη ζωή έχουν αξία όταν τα κατακτάμε και ενέχουν μία προσπάθεια…είτε κερδίσουμε, είτε χάσουμε, να μπορούμε να προσπαθούμε για αυτό» λέει χαρακτηριστικά ο πρωταγωνιστής του «Έτερος Εγώ» με αφορμή το τατουάζ του που αναγράφει «there is no easy way».

Εξηγεί πως οι εύκολοι δρόμοι οδηγούν σε εύκολη κατάληξη, χωρίς ουσία. «Ήμουν πολύ τυχερός γιατί στο οικογενειακό μου περιβάλλον, οι γυναίκες μου που είναι ακόμα στη ζωή και τα κορίτσια μου που είναι “εκεί πάνω” είναι και ήταν πολύ σημαντικές προσωπικότητες και γεμάτες αγάπη…με μάθανε πολύ σημαντικές αξίες και τις ευχαριστώ για αυτό» δηλώνει μιλώντας για τις δύο μαμάδες του και τη γιαγιά του.

Δηλώνει άνθρωπος που αγαπά τα πάθη και έχει κάνει πολλά λάθη, τα οποία τα αντιλαμβάνεται και προσπαθεί όσο μεγαλώνει να τα διορθώνει.

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για τη σχέση του με τα social media

Σε ό,τι αφορά τις δουλειές που επιλέγει, δηλώνει πως σημαντικό για εκείνον είναι να «τον πείθει η ιστορία» και να χαίρεται τη συνεργασία με τους συναδέρφους του.

«Η σχέση μου με τα social media είναι “τόσο, όσο”….δεν θα μπω σε διαδικασία να φλερτάρω, γιατί δεν ξέρεις ποιος είναι από πίσω» αναφέρει επίσης.

Σχετικά με την κριτική που ενδεχομένως να δεχτεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξηγεί πως εάν πίσω από αυτήν βρίσκεται μία ορθή σκέψη θα τη διαβάσει, εάν κρύβει κακία δεν θα μπει σε διαδικασία να σχολιάσει.

«Είναι επικίνδυνο το γεγονός ότι τα νέα παιδιά μπορούν να βρεθούν σeξουαλικά με χίλιους δύο τρόπους αλλά συναισθηματικά είναι πολύ δύσκολο» καταλήγει ο ηθοποιός αναφορικά με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ