θρίλερ-στο-φως-στο-τούνελ-ραγδαίες-εξε-6132

Θρίλερ στο Φως στο Τούνελ: Ραγδαίες εξελίξεις με τον οδηγό που σώθηκε από τροχαίο και μετά εξαφανίστηκε

Φως στο Τούνελ: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Χαλκιδικής

Μια νέα μαρτυρία έφερε και πάλι στο φως τη μυστηριώδη υπόθεση του οδηγού που σώθηκε από σοβαρό τροχαίο και μετά εξαφανίστηκε στη Χαλκιδική.

Με την υπόθεση της Χαλκιδικής και την μυστηριώδη εξαφάνιση του οδηγού που σώθηκε από βέβαια θάνατο μετά από τροχαίο ασχολήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (5/5) η Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο Τούνελ».

Ένας νέος μάρτυρας οδήγησε το «Τούνελ» στην είσοδο του χωριού Πολύχρονο Κασσάνδρας. Στο σημείο αυτό τη νύχτα της Κυριακής 2 Οκτωβρίου 2022, ο έμπορος αυτοκινήτων Μπάμπης Μουραλασβίλι 41 χρόνων, βγήκε ζωντανός από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου του που ανατράπηκε και χάθηκε μπροστά στα μάτια των διερχόμενων οδηγών.

Ο μάρτυρας που έφτασε στον τόπο, ισχυρίζεται πως είδε έναν άνδρα να κουτσαίνει, να επιβιβάζεται σ’ ένα λευκό αυτοκίνητο και να χάνεται με κατεύθυνση προς Χανιώτη. «Ήμουν στο σπίτι μου, όχι πολύ μακριά από το σημείο, άκουσα το “μπαμ” και ήρθα να δω τι γίνεται. Το πρώτο που έκανα ήταν να ελέγξω αν ήταν κάποιος στο αμάξι. Δεν ήταν κανείς, οπότε άρχισα να ρωτάω τριγύρω. Με το που ήρθε η αστυνομία και έδειξε το δίπλωμα με τη φωτογραφία του, είπαν ότι τον είδαν. Τον είδα κι εγώ και παρατήρησα πως σαν να κούτσαινε λίγο. Με το που άρχισαν να φαίνονται οι φάροι από το περιπολικό, μπήκε σ’ ένα άσπρο αμάξι κι έφυγε», ανέφερε με κάθε λεπτομέρεια ο μάρτυρας μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής.

Φως στο Τούνελ: Ξεκίνησαν ξανά οι έρευνες

Εθελοντές του ΟΦΚΑΘ βρέθηκαν στο σημείο του σοβαρού τροχαίου κοντά στο χωριό Πολύχρονο Κασσάνδρας για να πραγματοποιήσουν εκ νέου έρευνες. Ο πρόεδρος Χρήστος Ράμος, είπε στο «Τούνελ»: «Γίνεται ένας νέος κύκλος ερευνών για την υπόθεση. Έχουμε λάβει εντολή από το γραφείο του κύριου Τσούκαλη, που έχει αναλάβει την υπόθεση, να ψάξουμε εκτενέστερα το σημείο. Από την πρώτη στιγμή ήμασταν εδώ. Στην έρευνα που κάναμε βρήκαμε πολλά διάσπαρτα κομμάτια του αυτοκινήτου. Όλα τα ευρήματα τα συνέλλεξε η αστυνομία για τον απαραίτητο έλεγχο. Αυτή τη στιγμή επικεντρωνόμαστε σε μαρτυρίες και όντως έχουμε μία από ένα παλικάρι που τον είδε να επιβιβάζεται σ’ ένα αυτοκίνητο. Κάνουμε μία έκκληση σε όποιον γνωρίζει ή έχει δει κάτι, να μιλήσει για να μπει ένα τέλος στην υπόθεση».

Ο κ. Ράμος έκανε λόγο για ένα «αρκετά περίεργο και παράξενο περιστατικό». Ο μάρτυρας που υποστηρίζει πως είδε τον αγνοούμενο να επιβιβάζεται σε ένα λευκό όχημα, λεπτά μετά το μυστηριώδες τροχαίο, είπε: «Διάφορα προσωπικά του αντικείμενα, ρούχα, εργαλεία και εξαρτήματα από το αμάξι, είχαν εκτοξευθεί σε μία μεγάλη ακτίνα. Εμένα μου φάνηκε ότι γνώριζε αυτόν που οδηγούσε το αυτοκίνητο γιατί μπήκε κατευθείαν σε αυτό και έφυγαν μαζί».

Φως στο Τούνελ: Συγκλονίζει η αδερφή του εξαφανισμένου

Η οικογένεια του νεαρού άνδρα που εξαφανίστηκε μετά το τρομακτικό τροχαίο που είχε, βιώνει καθημερινά την αγωνία για την τύχη του. Από τη Γεωργία όπου ζει πλέον η αδελφή του Μαρία, μετά από μία εικοσαετία στον Προβατά Σερρών, μιλάει πάλι στην κάμερα του «Τούνελ» για το περίεργο, ανώνυμο τηλεφώνημα που την αναστάτωσε.

«Με κάλεσε ένας άνδρας ανώνυμα στο κινητό μου και μου είπε ότι είδε τον αδελφό μου τη νύχτα του τροχαίου να μπαίνει σε ένα αυτοκίνητο και να φεύγει. Το τηλεφώνημα ήταν ξαφνικό και δεν πρόλαβα να ρωτήσω πολλά. Πρέπει να ήταν Έλληνας και δεν αποκλείω να είναι από το περιβάλλον μου. Για το αυτοκίνητο που τον πήρε δεν μου ανέφερε τι χρώμα ή τι μάρκα ήταν. Στη συνέχεια είπε ότι ο Μπάμπης έφυγε από εκεί και συναντήθηκε με δυο άνδρες με τους οποίους είχε έντονη συζήτηση. Με παρότρυνε να ψάξω τη λύση του μυστήριου στην Καλλιθέα Χαλκιδικής», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Η αστυνομία δεν έχει τέτοια επώνυμη πληροφορία, ότι μπήκε ο αδελφός μου σε κάποιο αυτοκίνητο. Ξέρω ότι ο Μπάμπης ήθελε να φύγει από αυτή τη δουλειά που ήταν έμπορος αυτοκίνητων. Το πιο πιθανό τόσο καιρό μετά, είναι να του έχει συμβεί κάτι κακό. Υπάρχουν και ερωτήματα για μια κλήση που βρέθηκε στο κινητό του. Θέλω να βρεθεί να τον σφίξω στην αγκαλιά μου. Δεν μπορώ να το διαχειριστώ όλο αυτό. Στους δικούς μου που έχουν προβλήματα με την υγεία τους, προσποιούμαι ότι είναι όλα καλά».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ